Gazete Emek- İbrahim Demir'in ilk şiir kitabı çıktı. Demir'in 2013 yılından bu yana birçok dergi ve internet sitesinde yayımlanan şiirleri "Üflenmemiş Kemik" isimli kitapta toplandı. 

Demir, ilk kitabını, Sebastiao Salgado’nun toprağın tuzu dediği insanlara ithaf etti. Kitap, ismini kitapta da yer alan “üflenmemiş kemik” adlı şiirden aldı. Kitapta toplam 17 şiir bulunuyor. 

Kitabın şairi İbrahim Demir ilk kitabındaki şiirlerin “ Birinci Hal” ve “İkinci Hal” isimleriyle iki bölüm altında toplandığını belirtti. Yıllardır şiir yazdığını ancak kitap yapma fikrinin sonradan oluştuğunu belirten

Demir, şiirlerin devamının da geleceğini söyledi. 

      ŞAİR İBRAHİM DEMİR

Üflenmemiş Kemikler şiir kitabında "Birinci Hal" bölümünde 8 şiir "İkinci Hal" bölümünde ise 7 şiir bulunuyor. Şair birinci bölümde daha çok toplumsal duyarlılığı dert edinirken ikinci bölümde ise şairin ruh haline dair çarpıcı şiirler gözümüze çarpıyor. 

Demir'in ilk şiir kitabı Okur Kitaplığı, Kitap Yurdu, Babil, Perpa Kitap ve Kidega gibi birçok yayın evinde bulunuyor. Demir'in ilk kitabı çıktığı ilk günden itibaren yoğun ilgi ile karşılandı. Özelikle bir süredir şiir konusunda beklentisi olanlar için oldukça önemli bir alternatif olabilir. 

Editör: TE Bilişim