Gazete Emek- Netflix Türkiye, 2021 yılının Ocak ayında gelecek olan yapımlarını duyurdu. Masum ve Bir Başkadır gibi filmlerin senaristi Berkun Oya’nın kaleminden yeni bir yapım “Azizler” merakla beklenen filmler arasında öne çıkıyor.

Ocak 2021’de Netflix’te yayımlanacak yapımlar ve bazı fragmanları şu şekilde:

‘’OCAK AYI PROGRAMI’’

1 Ocak

Monarca dizisinin 2. sezonu yeni yılın ilk günü yayında olacak.

2 Ocak

Müstakbel eşini geri kazanmak için Nürburgring pistinde yeni bir rakibin karşısına çıkan Roy’un hikayesini anlatan Yarış 3 (Asphalt Burning) 2 Ocak’ta izleyici ile buluşacak.

Kemalist yazar Yılmaz Özdil hakkında Atatürk'e hakaretten soruşturma açıldı

5 Ocak

Çocuklara yönelik bir içerik olan Gabby’nin Hayal Evi’nin (Gabb’s Dollhouse) ilk sezonu 5 Ocak’ta yayında olacak. Nailed It! Mexico (Sezon 3) izleyici ile buluşacak.

6 Ocak

Ratones Paranoicos: The Band that Rocked Argentina belgeseli geliyor. Aynı zamanda doğaüstü ve ölüme yakın deneyimlerin hikayelerini inceleyen İngiliz belgesel dizisi Surviving Death’in 1. sezonu izleyici ile buluşacak.

7 Ocak

Vanessa Kirby’nin performansıyla Venedik Film Festivali’nde En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Pieces of a Women filmiyse 7 Ocak’ta platformda izlenebilecek. Netflix, filmde yer alan ve kısa süre önce taciz iddialarıyla gündeme gelen Shia LaBeouf’ın ismini tanıtım sayfasından kaldırmıştı.

''Demirtaş'ın avukatları Avrupa Konseyi Bakanlar Komitesi'ne başvurmaya hazırlanıyor''

8 Ocak

Bir Karate Kid spin-off’u olan Cobra Kai’ın üçüncü sezonu 8 Ocak’ta yayımlanacak.

Engin Günaydın, Haluk Bilginer, Binnur Kaya, Öner Erkan, İrem Sak gibi güçlü isimlerin kadrosunda yer aldığı Azizler filmiyse 8 Ocak’ta seyircilerinin karşısına çıkacak.

11 Ocak

Crack: Cocaine, Corruption

Kaynak: dokuz8HABER

Editör: TE Bilişim