Gazete Emek- 14 yıl boyunca Müge Anlı ile Tatlı Sert programında izleyici karşısına çıkan Uzman Psikiyatrist Arif Verimli “Orada olanlar toplumun gerçeğini yansıtmıyor” dedi. “Davranış bozukluğu olan bir tutam insanı getirip bin kişiye izletiyorlar. Toplum o değil” diyen Arif Verimli, programa dahil olduğu için pişman olmadığını ifade etti.

Katarsis'te Gökhan Çınar'ın konuğu olan Arif Verimli, özel hayatından, Müge Anlı’nın programına kadar pek çok açıklamada bulundu.

MEDYA SEKTÖRÜNE NASIL GİRDİ

Medya sektörüne giriş sebebini anlatan Arif Verimli, “Bizim ülkemizde milyonlarca kişi bilimsel bilgiden yoksun. Ben bilgiyi vatandaşa yaymayı ve insanları kötü yargılardan sıyırmayı amaç edindim, medyayı da bu anlamda kullandım” dedi.

HAKKINDA ÇIKAN YALAN HABERLER 

Arif Verimli, “Hakkınızda en son çıkan yalan haber neydi?” sorusuna ise “Ben kaza yaptım. Kazada kullandığım arabam ikinci el bir arabaydı. Bir gazete 'Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Başhekimi Arif Verimli lüks aracıyla kaza yaptı' diye yazınca çok sinirlendim. Gazeteciler Cemiyeti'ne başvurdum, isteğim yerine getirilmedi, o yalan haberi yedik yani. Bunu hiç unutmuyorum” yanıtını verdi.


CHP’li Özgür Özel, Süleyman Soylu dosyasını mecliste açtı: Büyük bir ordusu var

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkında da konuşan Verimli, “Orada olanlar toplumun gerçeğini yansıtmıyor. Davranış bozukluğu olan bir tutam insanı getirip bin kişiye izletiyorlar. Toplum o değil. Ama ben pişman değilim. Oraya, 'şu davranışı böyle yaparsak daha iyi sonuç alırız' gibi bir misyonla başladım fakat sonra ayrıldım. Onlara başarılar diliyorum'' dedi.

MÜGE ANLI’NIN ÖDÜLÜNÜ ERDOĞAN VERDİ

Pazartesi günü 12.sezonuyla izleyenlerine merhaba diyecek olan Müge Anlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden bir ödül daha aldı!


Akit TV’den kovulan Mehmet Özmen ifşalara başladı: Kılıçdaroğlu’dan özür dilerim

 Ankara’da Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından düzenlenen 2018 yılı Medya Oscarları Ödül Töreni’nde Müge Anlı, “Yılın En İyi Reality Haber Programı” ödülüne layık görüldü. Anlı, ödülünü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Editör: TE Bilişim