Gazete Emek- Şarkıcı Sıla Gençoğlu’nu darp ettiği iddiasıyla İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan oyuncu Ahmet Kural, ifade vermek üzere Çağlayan’da bulunan İstanbul Adalet Sarayı’ndaydı

İfade verdikten sonra adliye önünde açıklama yapan Kural, "Haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acı" dedi. Kural'ın açıklaması esnasında çevredekiler tarafından protesto edildiği görüldü. 

AVUKAT GİRİŞİNİ KULLANDI

Kural’ın adliyeye avukat girişinden girmesi vatandaş girişini kullanmaması, ayrıca üst aramasının yapılmaması da dikkati çekti. 

Ahmet Kural'ın avukatı Sibel Aydın'ın Adliye önündeki açıklaması şöyle: "Sadece yargı mercilerine ifade vereceğimizi söyledik. Biz şu anda sayın savcıya ifademizi verdik. Müvekkilim ifadesinde olayda tüm ayrıntıları anlattı. İfadesinden açık bir şekilde anlaşılacak. Sıla hanımın avukatını İstanbul Barosu'na şikayet edeceğim. Herhangi bir asılsız iddia nedeniyle uğrayacağı her türlü konuda her türlü kişi kurum hakkında yasal sürece başlayacağız."

Avukat Aydın'ın ardından konuşan Kural ise şunları kaydetti: "Konuyla ilgili açıklamaları sadece resmi makamlara yapacağımı belirttim. İçeride ifademi verdim. Türk adaletine güveniyorum. Benim için yeni bir başlangıç. Böyle bir konuyla anıldığım için herkesten çok özür diliyorum. Yaşananlarda asılsız iftira yapanlara şunu söylüyorum: Haksız olmak haksızlığa uğramaktan daha acıdır."

Ahmet Kural adliye önünde açıklama yaparken çevredekiler tarafından protesto edildi.

Kaynak: Artı Gerçek

Editör: TE Bilişim