Gazete Emek- Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasında yaşanan darp olayına ilişkin soruşturma tamamlandı. Savcılık, oyuncu Ahmet Kural hakkında 'Hakaret', 'Tehdit' ve 'Basit yaralama' suçlarından iddianame düzenledi. İddianamede, oyuncu Ahmet Kural'ın 5 yıla kadar hapsi istendi.

Sanatçı Sıla Gençoğlu geçtiğimiz aylarda avukatı ile adliyeye gelerek oyuncu Ahmet Kural tarafından darp cebir ve psikolojik şiddet gördüğü gerekçesiyle şikayetçi olmuştu.

Sıla'nın avukatı savcılığa yaptığı şikayette yaşananları şöyle anlatmıştı: "Olay 29 Ekim 2018 tarihinde sabaha karşı saat 04.00 sıralarında Ahmet Kural'ın ikamet ettiği Zekeriyaköy'deki evinde yaşandı. Yoğun alkollü olan Kural tarafından müvvekkilim ağır fiziki saldırıya uğramış, darp edilmiş, yerlerde sürüklenmiş, kafası duvara vurulmuş, kül tablasıyla kendisine vurulmuştur. Müvekkil mağruz kaldığı şiddetten can havliyle kaçmak isterken Ahmet Kural tarafından tekrar tekrar yerlerde sürüklenmiş ve müvekkilimin vücudunun değişik yerlerine, kafasına ve kulağına 45 dakika boyunca hunharca ve vahşice saldırıda bulunulmuştur. Yaklaşık 45 dakika süren şiddet sırasında müvekkilimin ailesine yönelik olarak ağıza alınmayacak galiz küfürler edilmiş ayrıca defalarca da 'Seni öldüdürüm' şeklinde de tehdit edilmiştir. Müvekilin olay sırasında yırtılan kıyafetlerini ve yaşadığı ağır şiddeti gösteren 6 adet fotoğrafı sunuyoruz. Müvekkilim korku dolu dakikalar sonunda evinden kaçabilmiştir ve şöfürü kendisini alarak eve götürmüştür. Sıla Gençoğlu evine geldiğinde evde bulunan çalışma arkadaşı H.K ile karşılamış ve müvvekkili görünce gözlerine inanamamıştır. Uğradığı şiddet nedeniyle şoke olmuştur. Annesinin İzmir'den gelmesinin ardından cesaretini toplayarak hasbelkader yaşadığı olayla ilgili olarak darp raporu almıştır."

Olay sonrası sosyal meydan açıklama yapan Sıla, ‘Hiçbir ceza yaşadığım kabusu hayatımdan silmeyecek’ demişti.


Kaynak: Cumhuriyet

Editör: TE Bilişim