Gazete Emek - Tv100 ekranlarında yayınlanan "Taksim Meydanı" adlı programda yorumculuk yapan Barış Yarkadaş ile moderatör Gürkan Hacır, kanalla yollarını ayırdıklarını duyurdu.

Twitter hesabından Gürkan Hacır'ı etiketleyerek açıklama yapan Yarkadaş, "Yaklaşık 4 yıldır programlarına katıldığım @tv100‘den kendi isteğimle ayrıldım. Dolayısıyla tv100’deki yazılarıma da son verdim. Kanal yönetimine de bugüne dek verdikleri destek ve gösterdikleri güven için teşekkür ederim" dedi. 

Hacır da Yarkadaş'ı etiketleyerek şunları yazdı: "Tam 3 yıldır ekranlarında yorumcu ve moderatör olarak görev yaptığım @tv100 televizyonundan kendi isteğimle ayrıldım. Kanal yönetimine gösterdikleri güven ve destek için teşekkür ederim."

NE OLMUŞTU?

Uğur Dündar’ın 14 Ocak akşamı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu konuk ettiği tv100 ekranlarındaki programda, SADAT reklamı yayınlanmıştı.

Kemal Kılıçdaroğlu reklam nedeniyle SADAT'a yönelik, "O az kalmış aklınızı alırım sizin, paramiliter artıkları, siz kimi tehdit ediyorsunuz" açıklamasını yapmıştı.

Tepki çeken reklamın ardından açıklama yapan tv100 yönetimi, yaşanan olayın sorumlusu olduğunu iddia ettiği reklam genel müdürü ve yayın sorumlusunu işten çıkarmıştı.

Editör: TE Bilişim