Gazete Emek-“Üfürükçü” olduğunu kabul etmeyip kendisini “Metafizikçi” olarak tanımlayan Süleyman isimli kişi  canlı yayında gözaltına alındı.

Müge Anlı, genç kadının 18 yaşına girmeden önce Süleyman isimli kişiyle cinsel ilişkide bulunduğunu iddia etti. Ancak Süleyman isimli kişi bu iddiaları kabul etmedi. Bunun üzerine Müge Anlı “Ben bu mesajları okumaya utanıyorum. Sırf H. için okumuyorum” dedi. Mesajlarda H.B, 18 yaşına girmeden önce otelde 51 yaşındaki Süleyman adlı kişiyle birlikte olduğunu yazmış. O kişinin kendisi olmadığını söyleyen Süleyman, canlı yayında gözaltına alındı.

Polisler Süleyman’ı ifade vermek üzere karakola götürürken Anlı, genç kadının da psikolojik durumuna bakılacağını ve Adli Tıp Kurumu’na teslim edileceğini söyledi.

“‘MANİTKEN ÜVEY ANNEN OLUYORUM’ NE DEMEK?”

Müge Anlı’da 51 yaşındaki ‘üfürükçü’ Süleyman adlı kişi ile 33 yaş küçük H.B’nın ilişkisi gündem oldu. Müge Anlı, H.B’nın Süleyman’la alakalı arkadaşlarına attığı mesajları stüdyoda okudu. Ardından Anlı, H.B’ya “‘Manitken üvey annen oluyorum’ ne demek?” diye sordu. Öte yandan Süleyman’ın, Hilal 17 yaşındayken “güzel bir gece geçirmek için otel rezervasyonu yaptığı” ortaya çıktı.

H. ise “Hayır. Hatırlamıyorum. Anlayamadım çok fazla. Tanıştığımızda zaten oğlu da vardı yanında. Annem beni götürdüğünde oğlu vardı. Öncesini ve sonrasını bilmediğim için…” şeklinde cevap verdi.

MESAJLARIN DEVAMI SORULDU

Müge Anlı mesajları okumaya devam etti. Anlı “Sen konuşuyorsun çocukla. Ondan sonra ‘Seninle aramızda çok yaş farkı yok biliyorsun. Babanla bir ilişkimiz var çok iyi gidiyor Allah’a şükürler olsun ki’ demişsin çocuğa. ‘Benden önceki eskileri senin üzerinde bir baskı yaratmaya çalışmış, az çok bilgim var. Seninle aramda çok yaş farkı yok biliyorsun. Senin ne yapmak istediğine asla karışmam, aksine yardımcı bile olurum.’ demişsin” diyerek mesajların devamını sordu.

H. ise “Arkadaş olmaya çalışmıştım oğluyla, evet. Biraz içine kapanık bir insandı” dedi. Müge Anlı mesajlardaki “Biz seninle arkadaş olalım, manitken üvey annen oluyorum ama” ifadesini tekrar sordu ve “Manita mı olmaya çalışmıştın?” diye sordu. H. ise “Hayır, oğluyla arkadaş olmaya çalışmıştım” cevabını verdi.

51 yaşındaki Süleyman isimli adam 18 yaşındaki H.B’yı kandırdığı ve evlenmek istediğini söylemişti. Dün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Süleyman, H’ye evlenme teklifi etmiş ve H. de kabul etmişti.

Editör: TE Bilişim