Gazete Emek - Fox TV'de Fulya Öztürk'ün programına katılan Celal Bilgin, eşinin, sosyal medyada paylaşılan cinsel içerikli bir videodaki kadın olduğunu iddia etti. Bilgin cinsel içerikli videoyu stüdyodakilere izletti. 

Fenerbahçe'den CHP'li Tuba Torun'a sert tepki: Özür dilemesini bekliyoruz

FOX TV'de Fulya Öztürk'ün sunduğu Fulya ile Umudun Olsun programına katılan Celal Bilgin, internetten tanışarak evlendiği eşinin, yine internetteki bir porno sitesinde yer alan cinsel içerikli bir videodaki kadın olduğunu ileri sürdü. Bilgin,  daha sonra görüntüleri sunucu Fulya Öztürk ve stüdyoda bulunan izleyicilere de izletti.  Fulya Öztürk "Ay bu çok kötüymüş böyle şeyler izletmeyin" dedi. Celal Bilgin "Sen hep böyle videolar mı izliyorsun?" sorusuna "Hayır, şüphelendiğim için bu videoları takip ediyorum" diye yanıt verdi.

FATİH PORTAKAL TEPKİ GÖSTERDİ

Fox TV'nin ana haber bülteninin eski sunucusu Fatih Portakal, söz konusu programa tepki gösterdi.  Portakal Twitter'da  “Bu ve benzerlerine program denmemeli. Sadece reyting amaçlı saçma sapan, iğrenç içerikler. Böyle içeriklere izin verenlerde kabahat. ‘Halk bunu izliyor, istiyor’ demekse ilkesizlik” dedi. 

Kaynak: Kısa Dalga

Editör: TE Bilişim