Gazete Emek- Nihat Doğan’ın "2023'te HDP'den aday olabilirim" çıkışının ardından bir siyaset açıklaması Hülya Avşar'dan geldi.

Sanatçı Hülya Avşar 12'nci Darülaceze Buluşmaları'na onur konuğu oldu. Programda dikkat çeken açıklamalarda bulunan Avşar, "Sağ, sol , siyasette kim nereye bakarsa baksın, kim nereyi severse sevsin beni hiç ilgilendirmiyor ama bu tür şeyleri destekleyen herkesin başımın üstünde yeri olacaktır." diyerek geceye destek sunan kişilere teşekkür etti.

 

"Kürtçe şarkı çalınacağını bilmiyorduk" diyen AKP'li  belediye konseri iptal etti



'SÖYLEMEK İSTEDİĞİM ÇOK ŞEY VAR AMA ŞİMDİ DEĞİL'

Kendisine yöneltilen "Bir gün siyasete katılır mısınız?" sorusuna yanıt veren Hülya Avşar, şu ifadeleri kullandı:


”Siyasete atılmak hayatım boyunca hiç aklımdan geçen bir şey olmadı. Her gün haber kanallarında nerede ne olmuş, kimin hakkı yenmiş, kimin hakkı yenmemiş ya da yaşam şartları ne hale gelmiş bunları takip etmekten bir anda kendinizi siyasetçi gibi görmeye başlıyorsunuz. Bunun sonunda söylemek istediğiniz bir şeyler oluyor. Benim de söylemek istediğim çok şey var ama şimdi değil. Belki biraz daha yaşımızı aldıktan sonra. Eğer ki benim parti meselesinin dışında bir vatandaş olarak yapabileceğim bir şeyler olacaksa siyasetçi olmak isterim”

Editör: TE Bilişim