Gazete Emek- Türkücü Nihat Doğan, kızlarını alıkoyduğu iddiasıyla kendisinden şikayetçi olan babanın şikayetini geri çektiğini ifade etti.

Doğan, 11 ve 16 yaşlarındaki iki kız kardeşi evinde alıkoyduğu iddiasıyla babanın şikayeti üzerine karakola giderek ifade vermişti. Türkücü, hakkındaki iddiaları yalanlamıştı.

Sabah’tan Nazif Karaman’ın haberine göre baba Musa Zilan, İstanbul başsavcılığına giderek Doğan hakkındaki şikayetinden vazgeçtiğini bildirdi.

Zilan, dilekçesinde şunları yazdı: “7 Eylül 2018 tarihinde çocuklarımın Nihat Doğan isimli şahıs tarafından alıkonulduğuna ilişkin olarak Eyüp Sultan Çocuk Büro Amirliği’nde şikayet oldum. Ancak devam günlerde gerek çocuklarım ile yaptığım birebir görüşmelerde gerekse de olayın bana anlatıldığı şekilde vücut bulmadığından sebeple olayların tamamen bir yanlış anlaşılması üzerine tarafıma nakledildiği, Nihat Doğan isimli şahıs ile şikayete konu olabilecek herhangi bir uyuşmazlığın aramızda olmadığı, tüm yaşanan bu hadiselerin bir yanlış anlaşılmadan sadır olduğunu, bu sebeple Nihat Doğan isimli şahıstan davacı olmadığımı belirtmek isterim. Bu nedenle şikayetimden vazgeçiyorum. Davacı ve şikayetçi değilim.”

Aynı ifadelerin yer aldığı bir dilekçeyi de kız çocuklarının annesi Derya Zilan soruşturmayı yürüten savcılığı teslime etti.

Türkücü Nihat Doğan ise dilekçeyi Instagram hesabından paylaştı.


Kaynak: Diken

Editör: TE Bilişim