Gazete Emek- Dünyaca ünlü doktor Mehmet Öz, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsten korunmak için evlerinden çıkmayan vatandaşlara “Bol bol cinsel ilişkiye girin” tavsiyesinde bulundu. Öz’e en ilginç tepki ise oyuncu Gonca Vuslateri’nden geldi.

CİNSEL İLİŞKİ TAVSİYESİNDE BULUNDU

Çin’de başlayan ve dünyayı etkisi altına alan koronavirüs nedeniyle 10 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Salgından korunmak için evlerinden çıkmayan vatandaşlara en ilginç tavsiyeyi ise ABD’nin çeşitli televizyon kanallarında sağlık programları yapan ünlü doktor Mehmet Öz verdi. TMZ’ye konuşan Öz, içeride kalan insanların koronavirüsüyle mücadele için önerilen sosyal mesafenin olumsuz etkilerine karşı “Eğer öteki yarınızla birlikte karantinaya girdiyseniz en iyi çözüm cinsel ilişkiye girmek. Gerilimi azaltacak ve daha uzun yaşayacaksınız. Belki bebek yapacaksınız. Bu birbirinizin yüzüne bakıp sinirine dokunmaktan daha iyi” dedi.

Dr. Mehmet Öz: “Koronavirüs nedeniyle evde karantinada olan insanlara tavsiyem; bol bol seks yapın. Virüs salgınıyla mücadele için uygulanan sosyal mesafenin olumsuz etkilerine karşı evde bol bol seks yapmanızı öneririm.”

“ÇARE YOK, YAPACAĞIZ ARTIK”

Mehmet Öz’ün kısa sürede sosyal medyada gündem olan açıklamasına bir tepki de başarılı oyuncu Gonca Vuslateri’den geldi. Twitter hesabından attığı tweetle Öz’ün bu tavsiyesine uyacağını söyleyen oyuncu, “Çare yok, yapacağız artık. Off bitmiyor çilemiz…” dedi.

Kaynak: Sputnik

Editör: TE Bilişim