Gazete Emek- Serdar Ortaç, Blu TV’de yayınlanan  40 Programına konuk oldu. Serdar Ortaç, Tarkan’ın Geççek sorusunun sorulması üzerine, tartışmaların gereksiz bir polemik olduğunu belirterek, “Adam pandemi geçecek diye bağırdı. Şarkıda çok dinlenecek bir şarkı değil ki. Lay lay lom ben de yaparım. Sözleri evet güzel” dedi. Serdar Ortaç, politik şarkı sorusuna, “Senin az evvel söylediğin neden politik şarkı yapmıyorsun sorusunun cevabı. İşte bu olmasın diye yapmıyorum. Adamı mahvettik işte” diye konuştu. Muhalefetin de “Geççek” şarkısını kullanmaması geektiğini söyleyen Serdar Ortaç, Geççek geççek bu da geççek. Bu şarkıdan medet umup iktidarı neden kötüleyeyim ki. Elinde başka silah mı yok çık konuş. Ne diyor çocuk orda pandemi geççek diyor. bunlar olmasın diye politik şarkı yapmıyorum işte yoksa kafam basar” yanıtını verdi.

Serdar Ortaç AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı övmekte artık temkinli davranmayacağını belirterek, “O zamanlar cumhurbaşkanımız için konuşurken muhalefet kızmasın diye temkinli konuşuyordum. Şimdi artık temkinli konuşmuyorum” dedi. Rusya Ukrayna savaşının müzakere görüşmelerini de Erdoğan’ın başarısı olarak niteleyen Serdar Ortaç, Her geçen gün görüyorum ki tüm atılan adımlar 10 numara. Ateşkes toplantılarının Antalya’da yapılması bile büyük başarı.” ifadelerini kullandı.

YANDAŞLAR HEDEF GÖSTERDİ

Yandaşlar Tarkan’ın Geççek şarkısını hedef gösterdi. Yandaş gazeteler önce şarkının CHP tarafından yazdırıldığını iddia etti. Tepkilerin ardından da yazıları kaldırdı. Tarkan ise yayınladığı mesajda şarkıyı beğenen herkese teşekkkür ederek, “Merhaba, geçen hafta bugün sizlerle buluşan Geççek ve klibini sevmenize ne kadar mutlu oldum anlatamam. Sevginiz, ilginiz, desteğiniz ve güzel mesajlarınız için çok teşekkürler. Ben de sizleri çok seviyorum. İyi ki varsınız.” dedi.

DOĞUŞ’TAN ‘DİSS’

Tarkan’ın “Geççek” Şarkısını çıkarmasının ardından Şarkıcı Doğuş’da “Geçmicek” şarkısını yayınladı. Doğuş geçmicek şarkısı için TELE1’e yaptığı açıklamada, “Tarkan’a diss attım diyelim. Rapçiler nasıl birbirlerine diss atıyor ben de pop sanatçısı olarak ilk dissi Tarkan’a attım. Tarkan’ın siyasi bir tarafı olduğunu düşünmüyorum. Güzel bir şarkı yapmış ama biz de eskilerdeniz. Cevap olarak ona diss attım o kadar hakkım olsun bence” ifadelerini kullandı.



 

Kaynak: Tele1

Editör: TE Bilişim