Gazete Emek-  Şeyma Subaşı kendisine pahalı hediyeler alan Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile olan tüm fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından sildi.

Parmağındaki tek taşı da çıkardığı belirtilen Şeyma Subaşı’nın sevgilisinden niçin ayrıldığına dair ilk iddia hükûmete yakın çizgide yayın yapan Sabah gazetesinde yer aldı.

Galatasaraylı futbolcu Taylan Antalyalı Pride tişörtü giydiği için hakkında linç kampanyası başlatıldı

Sabah’ın magazin yazarı Bülent Cankurt bugün yayımlanan makalesinde, “Bu sürpriz ayrılık konusunda kulağıma acayip dedikodular geldi. Meğer Mohammed Alsaloussi milyarder değil, dolandırıcıymış! Hep şüpheler vardı, ancak kimse gerçeği bilmiyordu. Artık nasıl olduysa Şeyma, sevgilisinin dolandırıcı olduğunu anlamış.” ifadelerini kullandı.

Cankurt, Alsaloussi’nin Subaşı’na taktığı tektaş yüzük başta olmak üzere aldığı pahalı hediyelerin hepsinin sahte çıktığını iddia etti.

İlhan Şeşen: Dayanacak gücüm yok, belki intihar etmem ama sokak çalgıcılığına başlayabilirim

Cankurt şunları dile getirdi: “Şeyma Subaşı, nasıl böyle bir insana kandı, sahtekar olduğunu yedi ayda nasıl anlayamadı bilmiyorum. Hoş, Şeyma bizim gazetenin araştırmacı yazarı Sonat Bahar’ın yazısını okusaydı, bu yanlıştan daha önce dönerdi. Çünkü Sonat, Alsaloussi’nin hakkında yazılıp çizilen ‘güzel’ şeylerin hepsinin yalan olduğunu ortaya çıkarmıştı.”

CENK EREN: BU PARANIN KAYNAĞINI SORMAK LAZIM

Mısırlı Mohammed Al Saloussi, sevgilisi Şeyma Subaşı ile kızı Melisa’nın yolculuk yapabilmesi için bir yolcu uçağının tüm biletlerini satın alarak uçağı kapatması çok konuşulmuştu.

Bu jeste ünlü şarkıcı Cenk Eren şüphe ile yaklaşıp “Bu kadar kolay harcanan paraların kaynakları hep sorunlu olur, bu imkanlardan yararlanırken bunun kaynağını sormak lazım Allah korusun siz sevgiliniz sanırsınız, o sizi başka şeyler için kullanıyordur haberiniz bile olmaz. Bir de evladınız yanınızda.” demişti.

Madonna, İstanbul’daki Onur Yürüyüşü’nü paylaştı: "Neden bu kadar çok polis var?"

“YAZINCA LİNÇ EDİLMİŞTİM”

Eren, Mohammed Alsaloussi hakkındaki dolandırıcılık iddialara üzerine o günlerde yaptığı yorumu hatırlatıp “Keşke haklı çıkmasaydım, bir de böyle yazdığım için linçe uğramıştım” dedi.

Ahmet Hakan’dan Sağlık Bakanlığı’na: Kaldırın artık şu saçma yasağı

“CEVAP VERMEK ZORUNDA DEĞİLİM” DEMİŞTİ

Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile evlilik hazırlığı yapan Şeyma Subaşı, hamile olduğunu duyurduktan hemen sonra bebeğini kaybettiğinin haberini vermişti.

Ibiza tatiline çıkan Subaşı’nın yanında sevgilisinin olmaması ve evlilik teklifi aldığı tektaş yüzüğü takmaması Alsaloussi’yle ayrıldıkları iddialarını güçlendirdi. Şeyma Subaşı ise hakkında çıkan iddialara, “Beni biraz bırakın. Bir şeye cevap vermek de konuşmak da zorunda değilim. İstersem eğer Instagram’dan kendim paylaşım yaparım ya da size söylerim.” sözleriyle karşılık vermişti.

Kaynak: Kronos

Editör: TE Bilişim