ÖZEL HABER/FUAT BULUT

Gazete Emek- 2. Lig’de en düşük bütçeye sahip kulüp olmasına rağmen oynadığı 19 maçta 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 5 mağlubiyeti bulunan Amedspor, 30 puanla 3’ncü sırada yer alıyor.

Lig’de play off’a kalma mücadelesi veren yeşil kırmızılı takım, Antalya’da geçirdiği kamp sonrası deplasmanda Utaş Uşakspor ile 1-1, kendi evinde oynadığı Kırşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı.

HAKEM HATALARI TFF VE MHK’YA BİLDİRİLDİ

Gazete Emek’e konuşan Amedspor Yönetim Kurulu Üyesi Ergin Başarı, oynanan son iki maçta bariz hakem hatalarının bulunduğunu belirterek, konuyu TFF’ye ve MHK’ya taşıdıklarını söyledi. Başarı, “Kamptan sonra ilk maçımız için Uşak’a geçtik. Güzel bir maç oldu. Adeta hakemlerden canımız yandı. Golümüzü ofsayt diye vermedi. Golümüz sayılsaydı maç sonucu 2-0 olacaktı. Maç farklı bir noktada olacaktı. Herhalde bazı yerler için bir tehdit oldu. Hakemler de bu yollara başvurdu. Daha sonra içeride bir maça çıktık. Bu maçta da hakemin azizliğine uğradık. Sosyal medyada görüntüleri var. Liderlikle ilgili bir korku sardı. Federasyona bu konuyla ilgili görüntüleri ve itirazımızı yaptık. Önceki maç içinde dolaylı bir diyalog yoluyla gönderdik. İlk hafta açıklama yapmadık. Çünkü açıklama yapan her kulübe daha çok baskı yapılıyor. Bütün kulüplerde bunu gözlemledik. Sessiz kalmayı tercih ettik. MHK başkanına bu görüntüleri hatalarıyla birlikte gönderdik. Bu haftada resmi olarak gönderdik” dedi.

6 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI, PLANLAMADA 4 YENİ TRANSFER VAR

Antalya’daki kamp öncesi 6 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını, düşük bütçelerine rağmen 4 futbolcuyu transfer etmek istediklerini ifade eden Başarı, şöyle devam etti:

“Güzel bir kamp geçirdik. Bazı günler yağmurlu olduğu için idman yapamadık. Hocamız covid olduğu için ilk bir hafta kampa katılamadı. Altı futbolcu ile yollarımızı ayırdık. Geçen yıldan kalan bir transfer yasağımız var. 600 bin lira civarında bir ödeme yapmamız gerekiyor. Dayanışma Gecesi yaptık maalesef verilen sözler tutulmadı. Yönetim olarak biz yine elimizi taşın altına koyacağız kimsenin şüphesi olmasın. Transfer tahtasını açıp bütçemize uygun 4 futbolcu ile anlaşmayı planlıyoruz.”

“BU HAFTAKİ MAÇ ÇOK ÖNEMLİ, TARAFTARLARI TRİBÜNE DAVET EDİYORUZ”

30 Ocak Pazar günü Diyarbakır’da oynanacak Ankara Demirspor maçının önemli olduğunu vurgulayan Ergin Başarı, bu nedenle bilet fiyatlarını 1 TL’ye indirdiklerini ve tüm biletlerin de satıldığını söyledi. Tüm taraftarları tribüne davet eden Başarı, şunları kaydetti:

“Arkadaşlarla yaptığımız istişare sonucu yönetim bilet fiyatlarını 1TL yaptı. Tüm biletleri biz aldık. Ücretsiz bir şekilde dağıtacağız. Bu haftaki maçta rakibimiz Ankara Demirspor. Bizim için önemli bir maç. Çünkü play off’ta birebir rakibimiz olacak. Güçlü ve iyi bir takım. Bu maçı alırsak 6 puan olacak. Rakibimiz ile aramızda şuan 3 puan var bu yüzden biletleri ücretsiz dağıtıp halkımızın desteğini almak istiyoruz. Havalar soğuk olacak. Geçen maçta olduğu gibi bu maçta da taraftarlarımız halay çekecek. Bizim en büyük motivasyon kaynağımız halaydır bizim. Transferler olmasa bile hedefimiz play-off’a kalmak. İyi bir takımımız, iyi bir hocamız var. Transferleri yaparsak şampiyonluğa daha kolay ulaşırız. Taraftarlarımızı maça ve desteğe bekliyoruz.”


 

Editör: TE Bilişim