Gazete EmekNurullah Daşkın, 23 Mayıs 2009'da 12 yaşındayken oyun oynadığı sırada kayboldu. O günden sonra bir daha ailesi Nurullah'a ulaşamadı. Ailesi Nurullah'ı bulmak için başvurmadık hiçbir yer bırakmadı. 

Dönemin Muş Milletvekili Sırrı Sakık, Nurullah'ın durumunu Meclis gündemine de taşıdı ancak bir sonuç alamadı. Aile son çare olarak ATV'de program yapan Müge Anlı'y da başvurdu ancak, Anlı da onlara kapıyı kapattı. 

Gazete Emek'e konuşan, Nurullah'ın ablası, Şeval Berat kardeşinin artık bulunmasını istediklerini belirterek, "Kardeşım kaybolduğu gün polise gittik arama emri çıkarmadılar '48 saat gecmesı lazım' dediler.
Bize hiçbir kanal yardımcı olmadı

Müge Anlı'ya gittik defalarca babam kapısında yattı günlerce. Doğulu ve Kürt olduğumuz için Müge Anlı babama "yardımcı olamayız" deyip gitti. 

Babam sırrı Sakık Muş milletvekilinin yanına gitti Ankara’ya kardeşimin fotoğrafını mecliste konuşmasında cıkardı "devlet aramadı sahıp cıkmadı" dıye.

Nurullah 12 yaşındaydı oğleden sonra arkadaşlarıyla dışarda oynarken  kımsenın görmediği anda ortadan kayboldu o günden beridir bir iz alınamıyor. 

Muş bulanık ilçesinde 23.05.2009'dan beridir kayıp herkes paylaşsın Allah rızası için kardeşimin artık bulunmasını istiyoruz" dedi. 

Editör: TE Bilişim