Gazete Emek- Eski AKP İstanbul İl Başkanı, Gelecek Partisi Sözcüsü Selim Temurci, Halk TV'de Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman Siyaset programında 15 Temmuz gecesi yaşananlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

"A HABER BİZİ OYALADI"

"15 Temmuz gecesi A Haber bizi oyaladı, ekrana bağlamadı. Bunu sayın Cumhurbaşkanımız da biliyor" ifadelerini kullanan Temurci, o gece bazı bakanlara ulaşamadıklarını da söyledi.

Temurci “Telefonumu açmayan insanlar var. 15 Temmuz gecesi sitelere gidip oralara sığınanlar var” diyen Temurci, “Bu insanların kahraman olarak gösterilmesi hatta madalya takılması kanıma dokunuyor” şeklinde konuştu.

"15 TEMMUZ GECESİ TELEFONUMA CEVAP VERMEYENLER VARDI"

Temurci’nin açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"15 Temmuz gecesi bazı bakanlara ulaşamadık. Hatta telefonumu kırdığımı hatırlıyorum. Saat 11’den sonra Başbakan’a ulaşmaya çalıştık. Bir resim vermek istediler. Köprüler ele geçirildi. Bazı yerler ele geçirildi. Daha bildiri okunmadan bunlar oldu.

Biz üyelerimize mesaj attıktan sonra sokağa indik. Beni bütün televizyonlara bağlayacaksınız talimatı verdim. Tam o sırada askerlerin geldiği bilgisini verdiler. Bizim aceleciliğimiz nedeniyle askerler geldiğinde ben televizyona bağlanmıştım. Odama 1 silahlı asker girmek istedi.

Kısıklı'da bekleyen vatandaşlarımızı Boğaz Köprüsü'ne ben çağırdım. Atatürk Havalimanı’ndaki tablonun incelenmesi lazım. Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı 15 Temmuz gecesi neredeydi? Telefonumu açmayan insanlar var. 15 Temmuz gecesi sitelere gidip oralara sığınanlar var. Ama bunlar korktu diye FETÖ’cü diyemem.

Bu insanların kahraman olarak gösterilmesi hatta madalya takılması kanıma dokunuyor. 15 Temmuz gecesi A Haber bizi oyaladı, ekrana bağlamadı. Bunu sayın Cumhurbaşkanımız da biliyor."

Editör: TE Bilişim