Gazete Emek- İYİ Parti lideri Akşener, 'Tarih tekerrürü yeniden ve özellikle İstanbul için başlamıştır. Hepiniz buna şahitlik edeceksiniz' iddiasını ortaya attı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ''AK Parti ile HDP arasında el altından, masanın altından ve yarın Dolmabahçe Sarayı'na ulaşabilecek görüşmelerin yapıldığını biliyorum ve bunu kamuoyuyla paylaştım" dedi.
 
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Akşener iddiasıyla ilgili şöyle konuştu: ''AK Parti ile HDP arasında el altından, masanın altından ve yarın Dolmabahçe Sarayı'na ulaşabilecek görüşmelerin yapıldığını biliyorum ve bunu kamuoyuyla paylaştım. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın münakaşa demesi bunu değiştirmez. 'Megri Megri' türküsünü söylediklerini ne çabuk unuttuk? 29 Ekim'de bütün silahları ile davul zurna eşliğinde peşmergelerin Türkiye'den geçişini ne çabuk unuttuk? Dolmabahçe'deki o fotoğrafı ne çabuk unuttuk? Dolayısıyla dün 'Çözüm Süreci' konusunda 'ne kadar iyi bir iştir' diyenlerin, Türkiye'yi hendeğe itenlerin ve Türk askerinin, polisinin, Türkiye Cumhuriyeti'ni kanı pahasına hendekten çıkarıp geldiğini ne çabuk unuttuk? Sayın Kalın ve AK Parti unutmuş olabilir ama biz unutmadık ve tarih tekerrürden ibarettir derlerdi eskiden. Bu tarih tekerrürü yeniden ve özellikle İstanbul için başlamıştır. Hepiniz buna şahitlik edeceksiniz."

Kaynak: Artı Gerçek

Editör: TE Bilişim