Gazete Emek- HDP’li 56 milletvekili hakkında TBMM Karma Komisyonu'nda bulunan 955 fezlekeye ilişkin değerlendirmesini paylaşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İYİ Parti milletin derdi konuşulmasın diye getirilen fezlekelere gözü kapalı el kaldırmaz.  İYİ Parti Türk yargısının hazırladığı fezlekeye bakar, gereği neyse onu yapar." dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında konuşuyor.

Akşener’in konuşmasından satır başları şöyle:

- Bugün Türkiye'nin üzerinde 28 Şubat'ın hayali, hayaleti dolaşıyor. Bu hayalet, beğenmediklerine terörist diyor. Gerçeklerine boyun eğmedik, hayaletlerine de tabii ki boyun eğmeyeceğiz.

-  Dün dava adamıyım diye gezenlerin bugün sarayda sürdüğü sefayı görüyoruz. Şehitlerimiz varken 'lebaleb' kongrelerde üst üste çıkıp oynayanları görüp daha iyi anlıyoruz. İnsanımız çöpten yiyecek toplarken günü gününü gün edenleri görüyoruz. Dün rahmetli Erbakan Hoca'nın adil düzen gömleğini yırtıp sefaya dalanlar işler sarpa sarpa sarınca 1994 ruhuna dönmekten bahsediyorlar. 1994 ruhu dedikleri işte o yırtıp attıkları gömleğin ta kendisi.

- Her ürettikleri gündem 3 gün dayanıyor. Çünkü mızrap artık çuvala sığmıyor. Gömlek artık dikiş tutmuyor. Yolcu olan abbas bağlasalar da durmuyor.

- Saray’ın bu haftaki yeni gündemi fezlekeler oldu. Bu arkadaşlar nedense kafayı fezlekeye değil, İYİ Parti’nin bu fezlekelere ne diyeceğine takmış. Akıllarınca bu bağırmalarla çağırmalarla bizi zora sokacaklar. Bizim tavrımız net. Arkadaşların bu şaşkınlığını gidermek adına tavrımızı açıklamak istiyorum. İYİ Parti terörün yanında yöresinde olmaz. Mesela İYİ Parti teröristle masa kurmaz, pazarlık yapmaz. Mesela İYİ Parti seçim kazanmak için terörist mektubuna katil röportajına bel bağlamaz. Sandıkta başkasına oy verdi diye milletine bela okumaz. Mesela İYİ Parti millet şehidine ağlarken lebaleb kongrelerde sırıta sırta kongreler yapmaz.

İYİ Parti milletin derdi konuşulmasın diye getirilen fezlekelere gözü kapalı el kaldırmaz. İYİ Parti o fezlekelerin önünü arkasını iyice okur çünkü o fezlekelerin önünde biri varsa ardında sizin olduğunuzu iyi bilir. Bu utanmazlığa geçit vermeyeceğiz, milletimizin hür iradesine saygı duyacağız. Özetle İYİ Parti Türk yargısının hazırladığı fezlekeye bakar gereği neyse onu yapar.

- Twitter fenomeni küçük ortak, tatava yapmayı bıraksın; ağzına sakız ettiği malum kapatma başvurusunu ne zaman yapacakmış onu söylesin.

Merak ediyorlarmış… İYİ Parti fezlekeler geldiğinde ne yapacakmış?... Elbette, vatandaşı iki yumruk arasında sıkıştıran bu utanmazlığa geçit vermeyeceğiz. Elbette, milletimizin hür iradesine saygı duyacağız. Elbette, siyasi şovun değil, hakkın ve hakikatin yanında duracağız. Bu kadar basit, bu kadar net.

Kaynak: Artı Gerçek 

Editör: TE Bilişim