Gazete Emek - İYİ Parti Meral Akşener, iktidara eleştiriler yöneltirken "Machiavelli'yi yattığı yerden ters döndürecek, 'Ulan bunlar benim aklıma neden gelmedi' dedirtecek türden bir bakış açısına sahip AK Parti kadrolarının elinde ekonomimiz can çekişiyor" dedi.

Sözlerinin başında Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu'nun Polonya tarafından  Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterildiğini belirterek "Gönül ister ki biz de aday gösterelim" ifadesini kullandı.

Akşener'in açıklamalarının devamında öne çıkanlar şöyle:

- Aziz milletim, AK Parti iktidarının akıl ve bilimden uzak, cumhuriyet değerlerimizle de sorunu olan yönetim anlayışı, hele Atatürk'le olan sorunlarını da bir türlü çözemediler. İyice hastalıklı bir hal aldı. Machiavelli'i gururlandıracak ya da yattığı yerden ters döndürecek, 'Ulan bunlar benim aklıma neden gelmedi' dedirtecek türden bir bakış açısına sahip AK Parti kadrolarının elinde ekonomimiz can çekişiyor.

- Milletimiz böyle bir ibretlik tabloyla karşı karşıyayken, bizi her geçen gün daha da ağırlaşan sorunlarımızın aslında var olmadığına ikna etmeye çalışıyorlar. Bay Kriz çıktı, 'Bizim ayçiçek yağımız, zeytinyağı gibi sorunlarımız yok' dedi. Şaşırdık mı? Şaşırmadık. Çünkü kendisine göre evine ekmek götüremeyen de yok, işsizlik de yok, yoksulluk da yok, milletçe Şirinler Köyü'nde yaşıyor elhamdülillah. Bu arkadaşa göre toplanmışız, kafamızdan sorun uyduruyoruz. 

Editör: TE Bilişim