Gazete Emek- MHP lideri Bahçeli, Melih Gökçek'in aday gösterileceği iddialarını yalanlarken, 'Gönül rızası ile belediye başkanı olmak istiyorum' diyorsa, MHP'ye şeref kazandırır' dedi.


MHP Genel Başkanı Bahçeli, Melih Gökçek'in yerel seçimlerde partisinin Ankara adayı olarak gösterileceği iddialarına yanıt verdi.

Bahçeli, "Sayın Gökçek'e herhangi bir önerimiz olmamıştır. Melih Bey değerli bir şahsiyettir, 'Onu belediye başkanı olarak görmek istiyoruz, MHP'de belediye başkanı olursa canı gönülden destekleriz.' O şeklinde yaklaşımlar vardır. Aday olmak istiyorsa o da ayrı bir konudur, MHP'ye şeref kazandırır" diye konuştu.

'İSTANBUL'DAN ADAY GÖSTERECEĞİZ'

Yerel seçimlerde İstanbul için de aday göstereceklerini de belirten Bahçeli "Daha önce İstanbul ile alakalı olarak aday göstermeyeğimizi ifade ettik. Siyaset kombini adı altında sistem önerdik. MHP her ilde kendi adayları ile seçime girmek kararı almıştır. İstanbul’da bir sürprizimiz olabilir. Cumhur İttifakı devam ediyor yerel ittifakta yokuz diyoruz" dedi.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR SEÇİM BEYYANNAMEMİZDE VAR

Emeklilikte yaşa takılanlara ilişkin bir soruya, "Emeklilik konusu ile ilgili MHP'nin seçim beyannamelerinde olan bir konu. Ancak bu konunun bugün yaşanan ekonomik şartlar altında Cumhurbaşkanının ifadesi ile 700 milyara ulaşan bir miktarı karşılayabilecek bir durum içerisinde ısrarcı olmamak, olgun dönemi ve şartları beklemek daha hayırlı olur kanaatindeyiz" diye yanıt veren Bahçeli, 3'üncü Havalimanı'nın açılışını televizyondan takip edeceğini söyledi. 

Kaynak: Artı Gerçek

Editör: TE Bilişim