Gazete EmekMuharrem İnce, Erdoğan'ın kendisine yönelik sözlerini alkışlayan 2. Ordu Komutanı için 'apoletlerini sökeceğiz' demişti. Bahçeli'den Muharrem İnce'nin bu sözlerine cevap geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Sivas'ta konuştu. Bahçeli, Muharrem İnce'ye sert çıktı, "Bu komutanımızın apoletlerini sökecek müptezel henüz anasından doğmamıştır" dedi. 

Bahçeli şunları söyledi:

"TAM BİR GARABET"

Zillet ittifakının cumhurbaşkanı adaylarına bakınız. Tam bir garabet, tam bir felaket. Birisi çıkıyor, parlamenter sisteme geri döneceğiz diyor. Diğeri çıkıyor saygın bir generalin apoletlerini sökeceğim iddiasında bulunuyor. Allah bunlara fırsat vermesin. Neymiş Cumhurbaşkanını alkışlamış. Ne yapacaktı? Yuh mu çekecekti? Bu dil Kandil dilidir bu ağız FETÖ ağzıdır. Köhne fikirler paslanmış çivilere benzer. CHP'nin Cumhurbaşkanı gevşeyen akıl vidalarını söksün.

"APOLETLERİNİ SÖKECEK MÜPTEZEL ANASINDAN DOĞMADI"

İkinci ordu komutanının hedef yapılması boşuna değildir. CHP Genel Başkanının Afrin'e girilmesi çağrısının ayaklar altına alan inanmış ve kahraman evlatlarımızın komutasını yapan kişi değerli generalimizdir. Bu komutanımızın apoletlerini sökecek müptezel henüz anasından doğmamıştır. İnce işçilikle apolet sökmenin hevesine kapılan edep ve terbiye yoksunu siyasi duruşa büyük milletimiz haddini bildirecek karardadır.

Kaynak: Artı Gerçek

Editör: TE Bilişim