Gazete Emek- Erdoğan Bursa’da 3 nokta tanzim satışlarının başlayacağını açıkladı.

Erdoğan konuşmasında “Bursa’ya kaçak göçek dikey mimari yakışmaz. Bursa’nın mimarisi yatay mimaridir. Bazı yerlerde bu tür şeyler olabilir ancak mimari içeriklerini dikkatle yerine getirmemiz lazım. Uludağ ile de ilgili bir müjdem var” dedi.

Erdoğan’ın açıklamaları şöyle:

“31 Mart’ta Bursa’nın yeniden kalkınmadan yana oy kullanacağını düşünüyorum.”

“Bursa ile beraber yürüdük biz bu yolda. Bursa demek Osmanlı demek, Osmanlı demek Bursa demek. Biz Bursa’yı sadece sevmekle kalmadık, ona hep hizmet ettik. Son 16 yılda Başbakanlığım ve Cumhurbaşkanlığım döneminde Bursa’ya ne kadar yatırım yaptık. Bilmiyorsunuz, “çok” diyorsunuz. Çok da yetmez. 50 katrilyon Bursa’ya yatırım yaptık.”

“CHP bu rakamları bilmez. Onlar sadece bol bol yalan söyler. Ama iyi ki yalan söylüyorlar. Biz hemen yargıya söylüyoruz. Geçen 1.5 milyon geldi. 1 milyon geldi. Ben de gelen bu paraları Mehmetçik Vakfı’na vermek suretiyle… Bay Kemal bizim teröristleri öldürmemizden rahatsız oluyor.”

“Merminin fiyatı ile domates, patlıcan, sivri biberin fiyatını karıştırıyor.”

“Bunlar ahlaksız. Bir tane terör örgütü milletvekillerinden bir bayan, benim bayan polisimin elini ısırıyor. Bunlardan hesap soracağız. Bunların bedelini ödeyecekler.”

“Bursa’ya kaçak göçek dikey mimari yakışmaz. Bursa’nın mimarisi yatay mimaridir. Bazı yerlerde bu tür şeyler olabilir ancak mimari içeriklerini dikkatle yerine getirmemiz lazım. Uludağ ile de ilgili bir müjdem var.”

“Yetki karmaşası yüzünden hizmetleri etkin götüremediğimiz bir bölgemiz burası. Daha verimli hale getirmek, daha verimli hizmet vermek için Uludağ Alan Yönetim Başkanlığı’nı kuruyoruz. Böylece Uludağ’ın 12 ay boyunca turizme kazandırılmasını sağlayacağız. Eski tabakhane bölgesini de termal turizm bölgesi yapıyoruz. Bursa’ya yılda bir milyar TL’lik katkıda bulunmasını bekliyoruz. “

“İmar Barışı kapsamında Bursa’da 87 bin 936 müracaat yapıldı. Kentsel dönüşümdeki aksaklıkları çözeceğiz.  Yaklaşık 20 bin vatandaşımızı etkileyen sıkıntıların hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeden çözüme kavuşturacağız.”

“Bunlar bize dövizle saldırdılar, faizle saldırdılar. Ne oldu? Hiçbir şey olmadı. Şimdi de domates biber ve patlıcanla saldırıyorlar. Biz bir karar aldık. Tanzim satışına başlıyoruz. Bursa’mızda da aynı şeyi yapacağız. Kimse benim vatandaşıma zulmedemez. Zincir marketler şimdi rahatsız oluyorlar. Çıkmış birileri ne diyor? Bazıları var ya, Profesör filan… Bu serbest piyasaya ters… Serbest piyasa haftalık ürünlerle alakalı değil. O kalıcı ürünlerle ilgilidir. Bir haftalık 15 günlük üründe 3 kat fiyat çekersen karşında bizi bulursun. Bizler üretici ile tüketici arasında bu bağı kuracağız. Bursa’da 3 noktada tanzim satışı hizmete giriyor. Bu yakında 10’a çıkacak. Hiç kimsenin milletimizin ekmeğiyle oynamasına izin vermeyeceğiz.”

Editör: TE Bilişim