Gazete Emek- Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Şayet bir gün milletimiz 'tamam' derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz" sözlerinin ardından, yanıt olarak Twitter'da '#tamam' etiketiyle atılan mesajlar 1 milyonu geçerek dünyada TT oldu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, AKP'nin bugünkü grup toplantısında, hükümetin 16 yılda yaptığı uygulamaları anlatarak, "Şayet bir gün milletimiz 'tamam' derse ancak o zaman biz kenara çekiliriz" ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın sözlerinin ardından 'T A M A M' kelimesiyle Twitter'da 1 milyondan fazla mesaj paylaşıldı.

1 Milyonun üzerinde Twitter kullanıcısının Erdoğan'ın sözlerini alıntılayarak attığı 'T A M A M' mesajları sadece Türkiye'de değil, dünyada da en çok konuşulan başlıklar listesinde birinci sıraya yükseldi.

HDP Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş da, 'Ketılda sorun vardı ondan geciktim. T A M A M' mesajını paylaştı.

Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş ise ' Az kaldı canım, T A M A M' cevabını verdi.


"T A M A M" kampanyasına siyasiler de destek verdi.

İstanbul Kadıköy'de de halk sokağa çıkarak "tamam" demek istedi ancak polis müdahalesi ile karşılaştı. Polis "tamam" diye slogan atan insanlara "Tamam ne ya, tamam hadi dağılın" diyerek müdahale ettti. Olayda 10 kişinin gözaltına alındı.

Diğer Cumhurbaşkanı adayları Muharrem İnce, Meral Akşener ve Temel Karamollaoğlu da bu kampanya'ya dahil olarak "TAMAM" dedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da sosyal medya hesabından 24 haziran'da bu iş TAMAM dedi. 

Kaynak: Sputnik

Editör: TE Bilişim