Gazete EmekMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 24 Haziran seçimleri öncesinde bir kez daha af çağrısı yaptı. Bahçeli, bu kez tarih de vererek Ramazan Bayramı öncesini işaret etti. MHP lideri, "Ramazan Bayramı öncesinde iktidar adım atarsa af çıkmasında yarar var" dedi.

Erken seçim çağrısı Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan karşılık bulan Cumhur İttifakı’nın ortaklarından Bahçeli, daha sonrasında da Alaattin Çakıcı ve Kürşat Yılmaz gibi organize suç örgütü liderleri isimlerini vererek ‘kader mahkûmları’ için af çağrısı yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın gündemlerinde af olmadığını söylemelerinin ardından ise MHP lideri, "Gündemlerinde olmadığı için bir görüşümüzü, çok ciddi sosyal ve toplumsal boyut kazanmış, ihtiyaç haline gelmiş, kanayan bir yaraya dönüşmüş mühim bir meseleyi milletimizin gündemine taşıdık" diye konuşmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından bir açıklama daha yapan Bahçeli, "Kader mahkumlarının talihini değiştirebilir, onların elinden tutabilir, zincirlerinden ve zindanlardan onları çekip çıkarabiliriz.Tartışma ve konuşmaya değmez mi?" sorusunu yöneltmişti.

Kaynak: T24

Editör: TE Bilişim