Gazeteemek- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'den devam eden Olağanüstü Hal (OHAL) ile ilgili açıklama geldi. Zeybeçi hükümet olarak en çok kendilerinin OHAL'e karşı olduklarını söyledi. 

Zeybekci, Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından yaptırılan eğilim anketinin sonuçlarının açıklandığı basın toplantısına katıldı. Florya'da bir restoranda gerçekleştirilen toplantıda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Zeybekci OHAL'in devam edip etmeyeceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

OHAL'in ekonomiye etkileri üzerine bir soruya da yanıt veren Bakan Zeybekci, "Olağanüstü hali kim ister allah aşkına? İsteyen kimse var mı ? Cumhurbaşkanımız, asla, Başbakanımız asla. Hükümetimiz asla. Ak parti iktidarı olarak biz OHAL istiyor muyuz? Asla. OHAL'i gerektiren şartların biran önce ortadan kalkmasını ve Türkiye'de OHAL'in sonlanmasını hep beraber istiyoruz. Bu keyfe keder birşey değil ki . OHAL mi istedik durup dururken.

 
Terörist başı hala Amerika'daki en önemli gazetelerde makale yayınlayabiliyor. Türkiye'de kendisine bağlı teröristlere hala her türlü mesajı ulaştırabiliyor. Sosyal medyadaki sapkınların mesajlarıyla Türkiye'nin nasıl tehdit altında olduğunu hep beraber görüyoruz. Bölücü terör örgütünün faaliyetleri ve diğer terör örgütleri faaliyetleri ortada. Türkiye biran önce olmaması gereken bu OHAL'den kurtulacaktır. Bu sürdürülebilir değildir" 

Editör: TE Bilişim