Gazete Emek- Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Adıyaman'da düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:


Bizim siyasetimiz hizmet siyasetidir. Biz milletimize efendilik taslamaya değil hizmetkar olmaya geldik. 
24 Haziran'da sizlerden yeniden hizmet için yatırım için bir kez daha destek istiyoruz. 24 Haziran'da güçlü hükümet için Cumhurbaşkanlığı'nda şahsımı Meclis'te AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız?

 Yaparsa yine AK Parti yapar. Nasıl geçtiğimiz 16 yılda ülkemizi 3.5 kat büyüttüysek şimdi de ülkemizi 2 kat daha ileri götürmek istiyoruz.

'DARGINLIK, KIRGINLIK YOK'

Bu süreçte dargınlık, kırgınlık yok. Bazen duyuyorum dargınlık, kırgınlık olanlar var. Makam, mevki, aşiret, bunları koyalım bir kenara. Biz yaradılanı yaradandan ötürü seviyoruz, seveceğiz. 
Adıyaman'a 14 katrilyon liralık destek ve yatırım yaptık. TOKİ aracılığıyla Adıyaman 'da 4 bin 300 konut projesini hayata geçirdik.

'ADIYAMAN'I HIZLI TRENE KAVUŞTURACAĞIZ'

Bu akşam İstanbul'da tüm özel halk otobüsçüleri ile iftar yapacağız. Sözüm var seçimlerden sonra inşallah Kahta'ya da geliriz. Kahta Köprüsü de bitmek üzere. Bu projenin tamamını 2 yıl içerisinde hizmete alıyoruz.
Hızlı tren projelerimizin içinde Adıyaman da var. Maalesef ana muhalefet partisinin adayı 'Yüksek hızlı treni yapıp da ne yapacaksın?' diyor. Bunların hayatları boyunca bir dikili ağaçları yok. Yatırım bizim işimiz. Adıyaman 'ı hızlı trene kavuşturacağız. Adıyaman Havalimanımıza yeni bir terminal binası yaptık.


"İNCE İNCE EDİRNE'YE GİTTİN"

Bu terör örgütünün güdümündeki partinin istismarını yaptıkları yerde bir tane dikili ağaçları var mı? Sayın Muharrem İnce ince Edirne'ye gittin. Bu ziyaret ettiğin şahıs değil miydi 53 Kürt kardeşimin ölümüne neden olan. Neymiş serbest bırakılması gerekiyormuş. Bu ülkede hukuk var. 53 Kürt kardeşimi öldürdüler. Yasin Börü'nün hesabını veremezsiniz. Yargı tecelli edecektir. Gereği neyse olacak. Bunlar sadece mezar taşı dikmeyi bilirler. Cezaevindeki zatın elinde 53 vatandaşımızın kanı var.

ÇADIRIN BİR TARAFINI CHP DİĞER TARAFINI BÖLÜCÜ ÖRGÜT

Şimdi de aynı partinin genel başkanı dahil pek çok sözcüsü şu parti barajı geçmeli diyor. Milletvekilleri kendilerine oy verenleri temsil etmek yerine örgütün cenaze ve silah işlerine bakıyordu anlıyorsunuz değil mi? Belediye başkanları seçildikleri yere hizmet etmek yerine devletin aracını, parasını örgüte dağa gönderiyordu. Teşkilatları örgüt adına dağa adam toplama merkezleri haline gelmişti. Böyle bir partinin illa mecliste olmasını ülkede sadece bir PKK istiyor birde CHP istiyor. Öyle ki yurt dışında aynı çadırın bir tarafını CHP diğer tarafını bölücü örgütün siyasi uzantısı kullanıyor. Benimle ilgili Almanya'da yapılanları duyuyorsunuz değil mi? Yahu topunuz gelin topunuz. Benim Avrupa'daki kardeşlerim herşeyi çok iyi biliyor. Onlar sizin o çadırlarınızda oy vermezler.

Kaynak: Cumhuriyet

Editör: TE Bilişim