Gazete Emek- Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Türkiye ile ABD'nin ortak Minbiç kararı doğrultusunda, Minbiç'te devriye gezme olayının başladığını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun'da düzenlediği mitingde "Menbiç'te ne dedik? 'Terör örgütleri çıkacak' dedik. Menbiç'te şu anda devriye gezme olayı başladı. İş bilenin kılıç kuşananın" diye konuştu.

"Yeni dönemde OHAL'i süre bittiğinde kaldıracağız" diyen Erdoğan, "Ama bu demek değil ki bundan sonra yine gelmeyebilir. Teröre yönelik bir şey olursa geri gelebilir" ifadesini kullandı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

'AFRİN'İ GERİ ALMAKTAN BAHSEDEN ALÇAKLARA O GÜNLERİ ASLA GÖSTERMEYECEĞİZ'

Kandil'e operasyonlar yapıyoruz. İlk operasyonda 20 uçak kaldırdık ve 10 önemli noktayı vurduk. İkinci operasyonda da bunların lider kadrolarını vurduk. Nerede? Irak'ta vurduk, Kandil'de vurduk. 24 Haziran sonrası Afrin'i geri almaktan bahseden alçaklara o günleri asla göstermeyeceğiz.

Biz şu anda milletimizin beka davasında bir mücadele sürdürüyoruz. Sizin lider kadrolarınızın bir derdi yok ama bizim var. Biz kazanacağız, biz kimseden icazet alarak bu yolda yürümüyoruz. Biz icazeti milletimizden aldık.

Münbiç'ten terör örgütleri çıkacak dedik. Başladı çıkmaya. Devriye gezmeyi olayı başlayacak dedik, o da başladı.

'DÖVİZ KURU ÜZERİNDEN BİZİ TERBİYE ETMEYE ÇALIŞANLARA DA OSMANLI TOKADINI SANDIKTA VURACAĞIZ'

Amerika'dan telefon gelmeden, Edirne'den icazet almadan meydanlarda tek bir kelime bile konuşmuyor. Biz Bay Muharrem'in tutarsızlıklarını ifşa etmeye devam edeceğiz. Bunun bir de şiir kitabı varmış. Bu milleti kimse aldatamayacak. Tüm millet düşmanlarına cevabı önce sandıkta verdik.

15 Temmuz'da tanklara F-16'lara meydan okuduk. CHP'nin Genel Başkanı Atatürk Havalimanı'ndan Bakırköy'e gitti. Demokrasimizi 3-5 kifayetsiz insanın insafına asla bırakmadık. Aman ha sandığa gitmeyi ihmal etmeyin.

'CUMHUR İTTİFAKI'NA VERİLEN HER OY, ESKİ TÜRKİYE SİSTEMİNİN TABUTUNA ÇAKILMIŞ SON ÇİVİ OLACAK'

7 Haziran'da olduğu gibi iş işten geçtikten sonra ahların vahların kimseye faydası dokunmaz. Bizi döviz kuru üzerinden terbiye etmeye çalışanlara da Osmanlı tokadını sandıkta vuracağız.

24 Haziran'da Cumhur İttifakı'na verilen her oy, darbe ve kriz üreticisi eski Türkiye sisteminin tabutuna çakılmış son çivi olacaktır.

Kaynak: Demokrat Haber

Editör: TE Bilişim