Gazete Emek- Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimlerden bir gün önce düzenlediği İstanbul turu kapsamında 4. mitingini Güngören'de gerçekleştirdi. Erdoğan HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'yi tekrar hedef aldı, 'Terör sevicilerini de al Irak'ın kuzeyindeki Kürdistan'a git' dedi.

Erdoğan'ın konuşmasının öne çıkan başlıkları şu şekilde:

-Milletimizi en güzel hizmetlerle buluşturduk, buluşturacağız.

-Şimdiye kadar sizin emanetinizi yere düşürmedik. Zalimler karşısında eğilmeyecek bükülmeyecek ve meydanları bırakmayacağız. Daha fazla mesai harcayarak milletimizi en güzel hizmetlerle buluşturduk ve buluşturacağız.

-Bu Haliç'i biz temizledik bay Kemal. Bak İzmir Körfezi'ni neden temizlemiyorsunuz? Çünkü CHP; çöp, çamur, çukur, pislik.

-Şimdi değerli kardeşlerim yeni adımlar atıyoruz. Bakırköy İDO Bağcılar Kirazlı metro hattının yapımına devam ediyoruz. Merter'e bir aktarma merkezi kuracağız. Güngören meydanı ve çevresini kapsayan büyük bir alanda düzenleme yapacağız. İnsanlarımıza bir gençlik merkezi, Millet Bahçesi kazandıracağız.

-Buradan tüm Türkiye'ye seslenmek istiyorum. Türkiye yarın yine bir sandık imtihanı yaşayacak. Belediyelerimiz vasıtası ile milletimizin hizmetkârlığına talip olmanın heyecanını yaşıyoruz. Biz milletimize Belediyede kendimizi ispatlayarak ülke yönetimine gelmiş bir kadroyuz. Kimi yerlerde sadece kendi partimize kimi yerlerde Cumhur İttifakı olarak sizlerden destek istiyoruz. Ancak bu seçim tıpkı son 6 yıldaki tüm seçimler gibi belediye başkanlarının seçiminin ötesinde nasıl bir Türkiye istediğimize de karar vereceğiz.

-Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge yok. Bay Sezai, terör sevicilerini de al Irak'ın kuzeyindeki Kürdistan'a git.

-Broşür dağıtan Yusuf'umuza saldırdılar, hakaret ettiler. Yarın bunun hesabını sandıkta soracağız.

Kaynak: Sputnik

Editör: TE Bilişim