Gazete Emek- Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinin hiçbir şaibeye yer vermeyecek şekilde yapıldığını söyleyerek, "Türkiye'nin demokrasi konusunda herhangi bir eksiği, gediği, sıkıntısı yoktur" dedi.


Erdoğan, "Ülkemizin adı sürekli olumsuzluklarla yan yana anılmaya çalışılıyor. Sizler vasıtasıyla bir hasbihal yapmak istiyorum. Günümüz dünyasında ülkeler demokratik olanlar ve olmayanlar, ekonomi bazında gelişmiş ülkeler, gelişmekte olan ülkeler ve gelişmemiş ülkeler olarak ayrılıyor. Türkiye her zaman demokrasiden yana tavır koymuştur. Bunu tereddüte meydan vermeyecek şekilde gösterdik. Milletimiz 24 Haziran'da hür iradesiyle kendisini yöneten cumhurbaşkanı ve Meclis'te kendisini temsil edecek milletvekillerini seçmiştir. Türkiye'nin demokrasi konusunda herhangi bir eksiği, gediği, sıkıntısı yoktur" dedi.

Ekonomiyle ilgili olarak da konuşan Erdoğan, "Benzer sıkıntılarla karşılaşan ülkelerin, bunu serbest piyasa ilkelerinin dışına çıkarak nasıl çözdüklerini biliyoruz" ifadesini kullandı. Erdoğan, sözlerine "Serbest piyasa ekonomisi dışına çıkmamak için mücadele veriyoruz" diye devam etti.


Kaynak: Sputnik

Editör: TE Bilişim