Gazete Emek-Cumhurbaşkanı Erdoğan, 41. muhtarlar toplantısını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yaptı. Erdoğan'ın hedefinde bir kez daha CHP ve Kılıçdaroğlu vardı. 

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan 41'nci muhtarlar toplantısında konuştu. Erdoğan, "Diktatörlük olsaydı adamı alıp götürürlerdi, konuşturmazlardı" dedi.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, kendisine "faşist diktatör" diyen CHP Parti Sözcüsü Bülent Tezcan'a "Diktatörlük olsaydı adamı alıp götürürlerdi, konuşturmazlardı" dedi.

Erdoğan'ın 41. muhtarlar toplantısında yaptığı konuşmadan satır başları şöyle:

FETÖ denilen alçağın arkasından giden kulları, onlar neredeler? İşte bir kısmı şu anda cezaevinde, bir kısmı yurt dışına kaçtı öyle veya böyle. Ama Pensilvanya'daki oradan ayrılamıyor. O nereye sığındı? O da Amerika'ya sığındı. 1999 yılından beri kendisine ayrılmış olan bir yerde, 400 dönümlük arazide, orada adeta köleleriyle beraber yaşıyor. Nereye kadar yaşayacaksın? Er veya geç hak yerini bulacaktır. Çünkü çok mazlumun ahını aldın. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. Bu çıkacak. Seninle beraber bu zulme ortak olanlar da bunun hesabını verecekler.

Bank Asya'ya para yatıran kişiler 

Sanki biz bunları dememişiz gibi arabasını satıp o bankaya yatıran… Bunca zaman bunları söyledik, bilsen nolur, bilmesen nolur? Bu kadar söyledikten sonra sen bunu yaparsan, hukukta bir kaide var. Onu bilmemek mazeret değil. Biz meydanlarda söyledik bunları ya. Bunların ne olduğunu meydanlarda anlattık. Bu örgüte sempati besleyen herkesi derhal ilişkilerini kesme konusunda ikaz ettim. Çağrımızla örgütle ilişkisini kesenler hayatlarını rahat sürdürüyorlar.

O gece (15 Temmuz), sevincinden çığlık çığlığa birbirlerini arayanları biz biliyoruz. Ama biz bunları şimdilik televizyonlarda, şurada burada paylaşmıyoruz. Ama uluslararası toplantılarda biz bunları birileriyle özel paylaşıyoruz. Kimse kimseyi aldatmasın. Biz, kimin ne olduğunu gayet iyi biliriz. Bundan dolayıdır ki Türkiye'de de bundan sonra çeşitli ülkelerin bazı insanlarının burada rahatlıkla cirit atmalarına biz de fırsat vermeyeceğiz. Ne gerekiyorsa onu da yapacağız.

(CHP) Beşte bir oranında eşcinsel kotası koyabiliyor, şu hale bak ya. Bir partide ölçü kalmayınca ne yapacağı belli olmuyor. Varsın bunlar böyle devam etsin. Biz bu partinin hangi dediğini dikkate alalım? Bizim milletimizin değerlerine savaş açanlarla işimiz olmaz. Ahlaki değerlere varıncaya kadar biz, biz olacağız. 

Editör: TE Bilişim