Gazete Emek- Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın bugünki mitingi öncesi, kayyum yönetiminde bulunan Van Büyükşehir Belediyesi, cadde ve sokaklara gül suyu sıktı. Miting sırasında da alandakilere gül suyu püskürtüleceği açıklandı.


Van Büyükşehir Belediyesi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bugün Beşyol Meydanı’nda yapacağı seçim mitingi için tüm olanaklarını seferber etti. Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, kentteki cadde ve sokaklara gül suyu sıktı. Mitinge gelenlerin serinlemesi için de çevreye yerleştirilen özel araçlardan gül kokulu su püskürtüleceği öğrenildi.

Van Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Yaşar, Erdoğan’ın mitinginin kendilerini son derece mutlu ettiğini belirterek, “Cumhurbaşkanımızın kente gelişi dolayısıyla bir ilk gerçekleştirerek, cadde ve sokaklarımıza gül kokusu sıktık. Bunun yanı sıra miting alanı çevresine de Cumhurbaşkanımızın konuşması süresince özel araçlarımızla gül suyu püskürteceğiz. Bu şekilde Sayın Cumhurbaşkanımızı Vanlılar olarak gül kokularıyla karşılayacağız” dedi.

Van Büyükşehir Belediyesi’nin DBP’li başkanı Bekir Kaya Kasım 2016’da görevden alınmış, yerine kayyum atanmıştı.

Kaynak: Duvar
 

Editör: TE Bilişim