Gazete Emek- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Esenler'de 15 Temmuz Millet Bahçesi ile yapımı tamamlanan tesis ve projelerin toplu açılış töreninde konuşuyor.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

1996'da belediye başkanı olduğumda İstanbul'da yeni bir dönemi başlattık. Çöp dağlarını kaldırdık, susuzluğu giderdik, hava kirliliğini bitirdik. Dağları delerek İstanbul’a su getirdik.

CHP çöp demektir, CHP susuzluk demektir, CHP hava kirliliği demektir, CHP yoksulluk demektir, CHP yoksulluk demektir. 

Teröristler benim milletimin başına bela olmaktan çıkacak. Biz mehmetçiklerimizle birlikte, Özgür Suriye Ordusu ile oralardayız. Vatanımıza saldıranlara bedelini ödetiyoruz. Kendi içimizde bundan rahatsız olanlara da selam gönderiyoruz. Bay Kemal, bu teröristlerle kol kola dolaşmaktan vazgeç. Teröristlerin uzantılarıyla omuz omuza olmaktan vazgeç.

İstanbul'da edindiğimiz tecrübeyle başta İzmir olmak üzere büyükşehirlerin su sorununu da çözdük. Van, HDP belediyesiydi. Oranın dasu sorununu çözdük. Bu CHP'nin başındaki zat, bu icraatlarımızı eleştiriyor.

"F-35'LERİN BELLİ PARÇALARINI BİZ ÜRETİYORUZ"

Bugün F-35'le yapıyor Amerika. Onlardan bize de gelecek 120 tane. Onların bile belli parçalarını biz üretiyoruz. Biz oraya gönderiyoruz, onlar montajını yapıp dünyaya satacaklar. Bize de satacaklar. 

Her fırsatta milleti sokağa çıkarmaya çalışıyorlar. Sen eğer Gezi olaylarındaki gibi bir şeyler yapmaya kalkarsan, bilesin ki bu millet 15 Temmuz'da FETÖ'cülere meydanları dar ettiyse, yine dar ederiz. Bunu böyle bilesin. Bu defa kaçmaya fırsat bile bulamazsın.

Kaynak: Cumhuriyet

Editör: TE Bilişim