Gazete Emek- Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün saat 14.00'te MHP lideri Devlet Bahçeli ile programına olmamasına rağmen bir görüşme gerçekleştirdi. İki liderin de programlarında olmayan sürpriz görüşme yaklaşık bir saat sürerken; Cumhur İttifakı'nın iki liderinin Suriye'ye yönelik yeni operasyon, seçimler, NATO'daki gelişmeler ve buğday krizini ele aldıkları öğrenildi.

 

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün saat 14.00'te Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde MHP lideri Devlet Bahçeli'yi kabul etti.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın günlük programında yer almayan sürpriz görüşmede iki liderin hangi konuları görüştüğü de merak konusu oldu.

 

AKP'ye yakın medyada yer alan haberlere göre; iki lider Suriye'nin kuzeyine düzenlenmesi beklenen yeni operasyonu, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle yaşanan buğday krizini, Finlandiya ve İsveç'in NATO sürecini ve 2023 seçimlerini ele aldı.

 

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN AÇIKLAMA

 

Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti" denildi.

Kaynak: Dokuz8haber 

Editör: TE Bilişim