Gazete Emek-Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül Kayseri'de iftarda bir araya geldi.


Kayseri 1. Komando Tuğay Komutanlığında yapılan iftar yemeğine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül de katıldı.

Basına kapalı gerçekleştirilen iftar yemeğine Gül’ün yanı sıra Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki de katıldı.

Çatışmalar sonrası hayatını kaybeden asker ailelerin de katıldığı iftar yemeğini Kayseri Büyükşehir Belediyesi organize etti.

Vali Süleyman Kamçı, çok sayıda milletvekili, kuvvet komutanları Kayseri Büyükşehir Belediye başkanı Mustafa Çelik, Kayseri Garnizon komutanı Hava Plt Tuggeneral Ercan Teke’nin de katıldığı iftar yemeğinde, Gül ile Erdoğan aynı masada oturdu.

Tarifeli uçakla Kayseri’ye gelen Gül, bir süre önce hayatını kaybeden babasının mezarını ziyaret ettikten sonra iftar yemeğine katıldı.

Özelikle Referandum'dan sonra Gül'ün 'Evet' cephesini kutlamaması çok fazla tartışılmıştı. Basına kapalı gerçekleştirilen bu iftarda ikilinin ne konuştuğuna dair bir şey ise kamuoyuna yansımadı. 

Editör: TE Bilişim