Gazete Emek- AKP’den istifa eden Selçuk Özdağ, yargının, üniversitelerin, bürokrasinin ve medyanın AKP’nin arka bahçesi yapıldığını söyledi. Basının özgür olması gerektiğini kaydeden Özdağ, iktidarın kendisini destekleyenlere kamudan milyonlar aktardığını söyledi.

“AKP TARAFINDAN ARKA BAHÇE YAPILDIĞINI GÖRÜYORUZ”

AKP Genel Başkan Yardımcılığı ve Manisa Milletvekilliği görevlerinde bulunduktan sonra partisinden istifa ederek Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütmeye başlayan Selçuk Özdağ, gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Bilim Kurulu üyesi, aşının ilk yan etkilerini anlattı

Sözcü’den Saygı Öztürk’e konuşan Özdağ, “Türkiye'de her iktidar, maalesef yargı, üniversite, bürokrasi ve medyayı arka bahçesi yapmak istedi. Bu dört unsurda insanlar direndi. Gelinen noktada bu dört unsurun da AKP tarafından arka bahçe yapıldığını görüyoruz” dedi.

“TÜRKİYE’NİN ÇARESİ ERKEN SEÇİMDİR”

Özdağ sözlerini şöyle sürdürdü:

“Basın özgür olursa bürokrasi yanlış yapamaz, siyaset kurumu da hukuk dışılığa tevessül edemez. O yüzden özgür, inandığını yazan basına her zaman ihtiyaç var. Kendilerini destekleyenlere kamu kaynaklarından milyonlar aktarılıyor. Doğruları yazanlara ise sıfır kuruş veriyorlar. Türkiye yönünü Afrika'ya değil, AB'ye dönmeli.”

Bilim Kurulu üyesi 'normalleşme' tarihini duyurdu!

“Türkiye'nin çaresi bir erken seçimdir” diyen Gelecek Özdağ, “Biz erken seçimi onarım ve Türkiye'nin geleceği için istiyoruz. Bir daha Cumhurbaşkanı çıkaramazlar. Parlamenter sisteme geçişle ilgili kitap çıkarttık. MHP randevu talebimizi reddetti. AKP'den de ses gelmedi. Türkiye'nin Cumhurbaşkanı böyle yapar mı? Gerçek gündemin konuşulmaması için devamlı farklı adımlar atıyorlar. Gündem, pandemi sürecinde esnafın aç kalması, yoksulluk, çaresizlik, insanların evlerine ekmek götürememesidir. Hukukun adaletle buluşamamasıdır” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim