Gazete Emek- Eski Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Yardımcılarından Abdüllatif Şener'e şimdiki Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakareten soruşturma açıldı. 


Eski AKP’li ve Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sosyal medya üzerinden hakaret ettiği gerekçesiyle soruşturma açıldı. Şener, söz konusu twitter adresinin kendisine ait olmadığnı söyledi.

Abdüllatif Şener hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı twitter üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettiği gerekçesiyle soruşturma başlattı. Şener, söz konusu twitter hesabının kendisine ait olmadını savunurken,Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın avukatı Hüseyin Aydın ise dilekçesinde şunlara yer verdi: “Her ne kadar şüpheli savunmasında hesabının şifresinin çalındığını ve suça konu paylaşımları kendisinin yapmadığını belirterek suçlamayı kabul etmemiş ise de şifrenin çalındığına dair müracaatının ve delilinin bulunmamasına karşılık savunmasının suçtan kurtulmaya yönelik olduğu değerlendirilerek savunmasına itibar edilmediği, bu şekilde şüphelinin üzerine atılı Cumhurbaşkanına hakaret suçunu işlediği anlaşılmakla, eylemine uyan sevk maddeleri gereğince cezalandırılması talep olunur.”

Editör: TE Bilişim