Gazete Emek- Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, ‘Türkiye’nin Geleceği İçin Lider Ziyaretleri’ kapsamında yeni parti hazırlığında olan Ali Babacan’ı ziyaret etti.

Babacan’ın Ankara Balgat’taki çalışma ofisinde gerçekleşen görüşmede eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin ve Saadet Partisi genel başkan yardımcısı Birol Aydın bulundu. Babacan ve Karamollaoğlu görüşme sonrası açıklama yaptı.

BABACAN: ÜLKE VE BÖLGEMİZİN SORUNLARINI ELE ALDIK

Karamollaoğlu’nun ziyaretinden memnun olduklarını belirten Ali Babacan, bir saat 45 dakika süren görüşmede, “Ülkenin ve bölgenin içinde bulunduğu durumu durumu ele aldık. Bizim parti çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Başlattığımız çalışmalar ile ilgili ilk elden kendilerine bilgi verdik, görüşlerini aldık” ifadelerine yer verdi.

HEPİMİZİN DİYALOĞA İHTİYACI VAR

Temel Karamollaoğlu da,”Ülke ve bölgemizin içinde bulunduğu şartları ele aldık. Derdimiz ülkemizin içinde bulunduğu durumdan kurtulması. Bunun için hepimizin diyaloğa ihtiyacımız var. Sayın Babacan’a çalışmalarında başarılar diliyorum”

YENİ PARTİ SORULARINI YANITSIZ BIRAKTI

Açıklamaların ardından Babacan ve Karamollaoğlu soru almadı. Saadet liderini kapıya kadar geçiren Babacan ise, yeni partiye ilişkin kuruluş tarihi ve ismi hakkındaki soruları yanıtsız bırakarak çalışma ofisine çıktı.

Kaynak: Duvar

Editör: TE Bilişim