Gazete Emek- 31 Mart ve 23 Haziran seçimleri sonrası, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin aldığı oyların tatmin edici olmadığını belirterek "Saadet Partisi belki şu an yeterli oy almadı ama özgül ağırlığı en yüksek olan partidir" dedi.

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, partisinin Balgat'taki eğitim merkezinde düzenlenen Genel İdare Kurulu toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Karamollaoğlu, bu yıl yapılacak kongreyle ülke problemlerini doğru teşhis edip, yerinde tedbirler alacaklarını belirterek "Bu kongreyle, iktidara hazırlık çalışmalarımızı daha hızlı yürüteceğimiz kanaatini bütün milletimize duyuracağız. Bundan sonra ülkemizin her meselesiyle ilgilenecek grupların oluşturulmasına özen göstereceğiz. İhtisas sahiplerinden oluşmuş bir teşkilatla çalışacağız. Biz iktidara gelip problemleri çözmek için çabalıyoruz. Biz bu ülkede yaşayan herkesi kucaklayacağız. Bir defa bu ortam sağlanmadan huzur gelmez. Adaletin tesisi bizim baş meselemizdir" dedi.

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini de değerlendiren Karamollaoğlu, "Eğer ders alınırsa hem ülkenin problemleri çözülür hem de biraz daha rahat nefes aldırma imkanı olur. İstanbul seçimleri sadece bir ikazdı. Biz her iddiamızdan vazgeçeriz, yeter ki bu ülkenin içinde bulunduğu sorunlar çözülsün" açıklamasında bulundu.

Kaynak: Artı Gerçek

Editör: TE Bilişim