Gazete Emek- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Haksızlıklar karşısında kalemini dahi oynatmayan, televizyonlarda konuşmayan, “Alo Holdinglerin” medyası bana ders vermeyi bıraksın, ateş olsalar cürmü kadar yer yakarlar" açıklamasını yaptı.

 

 

 

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Bir grup konuşmamda söylediğimi yeniden hatırlatma ihtiyacı duydum. Bu sefer daha net söyleyeyim… Son zamanlarda kerameti kendinden menkul bazı kişiler bir anda muhalif yazar oldular. 20 yıllık yandaşlıktan sonra, bir baktık oluvermişler işte" ifadelerini kullandı.

 

 

“ALO HOLDİNGLERİN ” MEDYASI BANA DERS VERMEYİ BIRAKSIN"

 

CHP Lideri, şöyle devam etti: 

 

 

"Bunların bazıları köşe yazarı, bazıları araştırmacı formatında önümüze çıkıyorlar; muhalefet nasıl yapılır, kelle koltukta mücadele eden bana öğretmeye kalkıyorlar. Defalarca suikast teşebbüsüne uğramış bana, köşelerinde ders vermeye kalkıyorlar."

 

"Şunu çok iyi bilsinler ki biz daha ölmedik" diyen Kılıçdaroğlu, "Onların da ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Haksızlıklar karşısında kalemini dahi oynatmayan, televizyonlarda konuşmayan, “Alo Holdinglerin” medyası bana ders vermeyi bıraksın, ateş olsalar cürmü kadar yer yakarlar. Bu böyle biline" ifadelerini kullandı.


Editör: TE Bilişim