Gazete Emek- CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

İstifa kararını Twitter hesabından kısa bir açıklama ile duyuran Sancar "Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" ifadelerini kullandı.

İşte Sancar'ın paylaşımı:

'DELİ SAÇMASI' DEMİŞTİ

Denizli Milletvekili Teoman Sancar, daha önce, CHP'den istifa edip Muharrem İnce’nin partisine geçeceği iddia edilen vekiller arasında gösterildiği haberlere tepki göstermişti.  Sancar, sözkonusu haberler için "Peki bundan benim haberim niye yok? Deli saçması!" demişti.

TEOMAN SANCAR’DAN AÇIKLAMA

Denizli Milletvekili Teoman Sancar, CHP'den istifası sonrası yazılı açıklama yaptı.

İstifa kararını Twitter hesabından duyuran CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar,"Cumhuriyet Halk Partisi üyeliğinden istifa ettiğimi kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım" ifadelerini kullandı.

İstifa kararının ardından ''CHP Genel Başkanlığına'' diye başlayan bir mektup kaleme alan Sancar, ''Üyesi bulunduğum Cumhuriyet Halk Partisi'nden istifa ediyorum. Hiçbir oluşum ve siyasi partiye geçmek sebebiyle istifa etmiş değilim'' ifadelerini kullandı.

MELİH GÖKÇEK: CHP BU OLAYIN ALTINDA KALAMAZ

Sancar'ın istifasına ilişkin "Kutlama" mesajı yayınladığını fakat duydukları sonrası bu paylaşımını sildiğini ifade eden Gökçek, "Tweet'imi sildim çünkü Sancar'ın istifası, onurlu bir istifa değilmiş." ifadelerini kullandı.

Söz konusu istifanın nedeninin ortaya çıkması durumunda "Yer yerinden oynayacak" diyen Gökçek, "CHP bu olayın alından kalkamaz, ancak o kadar söyleyebilirim. Felaket ötesi" dedi.

'İFTİRA ATIYORLAR'

Şifre Haber Genel Yayın Yönetmeni Bülent Öztürk'e açıklamalarda bulunan Sancar, şöyle konuştu:

"Sizin aktardığınız tecavüz, İstanbul Ataşehir, Bodrum Kuşadası üçgeni yolsuzluk iddiaları… Eşcinsellik iddiaları… Bunların hepsini duydum, takip ediyorum. Danışmanımın adını, ahlaksızca ve adi bir şekilde karıştırıyorlar, iftira atıyorlar… Ne oldu da Melih Gökçek çıktı bu işlerin içinden, kendini ortaya attı… Bunu insanlar biraz düşünmeli. Evet, Kaset var diye, baskı oluşturuldu… Gerekli yerlere şikayetimi yaptım… Her türlü iftiraya, ayrı ayrı belgeleriyle cevap vereceğim… Komplo var, bu komployu bozacak olan da benim… Bir kaset falan ortaya çıkarsa, çıktığında da tüm bu ahlaksızca saldırılara karşı, en kısa zaman içinde öyle yazılı açıklama yaparak da değil, medyanın karşısına çıkıp tek tek cevap vereceğim."

Editör: TE Bilişim