Gazete EmekMHP Kırşehir adayından AKPli belediyeye tepki: Cumhur İttifakı'na bağlıyız. Fakat son günlerde Kırşehir’de yaşadığımız olaylar neler oluyor dedirtiyor bize.

MHP’nin Kırşehir Belediye Başkan Adayı Onur Köksal AKPli belediyeye broşürlerini toplattığı için tepki gösterdi.

Kırşehir Belediyesi’nin broşürlerini devletin resmi araçlarıyla toplattığını söyleyen Onur Köksal, “Bizim de sabrımızın bir sonu var…” diye tepki gösterdi.

Sosyal medyada, “Ne oluyor beyler?” başlıklı bir mesaj yayınlayan Onur Köksal, “Bizler parti olarak, duruş olarak ve ilke olarak genel başkanımızın talimatıyla Cumhur İttifakı’na bağlıyız. Fakat son günlerde Kırşehir’de yaşadığımız olaylar neler oluyor dedirtiyor bize. Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkıyla yaptırdığımız broşürleri devletin resmi araçlarıyla adamlar gönderip toplattırmak neyin nesidir? Sizler şehrin her tarafına belediyenin gücünü kullanarak resimlerinizi asarken bizlerin resimlerini astırdığımız bina sahiplerini arayarak tehdit edip indirtmek de neyin nesi? Belediye çalışanlarına zorla araçlarınızın arkasını giydireceksiniz demek de neyin nesi? Olmuyor beyler. Bizim de sabrımızın bir sonu var…” dedi.

Kaynak: Duvar

Editör: TE Bilişim