Gazete Emek- AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Mehmet Özhaseki, “Bir ankete göre MHP’lilerin yüzde 73’ü, AKP’lilerin yüzde 17’si Mansur Bey’e oy verecekmiş. Anketlere güveniyor musunuz?” sorusuna “Bu söylediklerinize hiç güvenmiyorum. O zaman rakibim yüzde 75 ile geliyor, otursun çayını kahvesini içsin” yanıtını verdi.

AKP’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Mehmet Özhaseki, Sözcü’den Özlem Gürses’in sorularını yanıtladı.

“MHP’liler kime oy verecek” sorunusu yanıtlayan Özhaseki, “Tabii ki bana oy verecek. Böyle bir soruyu abes kabul ederim. MHP içinde herkes benim gençlik yıllarımda ülkücü camia içinde olduğumu ve sonrasında tüm hayatım boyunca da çizgisi belli, yerli ve milli bir duruşum olduğunu bilir. Hatta ‘efsane başkan’ olarak anarlar, sağ olsunlar” dedi.

Anketlerde yüzde kaç oy aldığına ilişkin soruya yanıt veren Özhaseki, “Kaç çıktığımız yüzümüze yansıyor. Biz her yerde moralli geziyoruz. Bir de gidin rakibin seçim kampanyasına bakın, oradaki dağınıklığı, moral bozukluğunu, nasıl birbirlerine girdiklerini görürsünüz. Kayseri’de yüzde 70 oy aldık. Kimden oy aldık size göre, diğer seçmenlerden oy aldık. CHP’li seçmenin yüzde 35’i, DSP’lilerin yüzde 50’si oy veriyordu bize” diye yanıt verdi. 

Kaynak: Birgün

Editör: TE Bilişim