Gazete Emek- Saadet Partisi Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Lütfi Yalman, Kanal 42 Televizyonu’nda yayınlanan “Sümen Altı” programına konuk oldu. Yalman programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Yalman, son günlerde adı sık sık gündeme gelen Mehmet Ağar ile ilgili, “Beştepe’de ofisinin olduğu söyleniyor” iddiasında bulundu.

“NE OLDU DA BU KADAR AĞIR LAFLARDAN SONRA BİR ARAYA GELİNDİ?

Saadet Partili Yalman şunları söyledi:

“Devlet Bahçeli’nin sayın Cumhurbaşkanı hakkında söylediği laflara ben tahammül edemiyordum zamanında. Hala da bunu kaldıramıyorum. Ama ne oldu da bu kadar ağır laflardan sonra bir araya gelindi? Bu sorunun cevabını bulamıyorum. Devlet Bahçeli’nin ve Doğu Perinçek’in hükümetin ve Tayyip beyin yanında yer almasını ve desteklemesinin ne olduğunu bilemiyorum. Bir açıklama yapmak lazım. İktidarın nimetlerinden istifade ediyorlar.”

“DEĞİŞİK SİYASİ ORTAMLARDA SÖYLENİYOR VE KONUŞULUYOR”

“Sayın Cumhurbaşkanının devletteki atamalar konusunda yer yer rahatsız olabileceği kanaatindeyim. Bu siyasi değil, şahsi düşünce. Elbetteki rahatsız olduğu taraflar vardır. Zaman zaman bazı bilgiler geliyor. Doğu Perinçek’in, Devlet Bahçeli’nin Hatta Mehmet Ağar beyin bile Beştepe’de ofislerinin olduğu söyleniyor. Böyle iddialar var. Bunlar, değişik siyasi ortamlarda söyleniyor ve konuşuluyor.”

Kaynak: dokuz8HABER

Editör: TE Bilişim