Gazete Emek- Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın grup toplantısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’e yönelik, "Gelin hanıma çok ileriye gitmeden bir ders verdiler. Çayeli'nde de gerekeni yaptılar. Daha neler olacak, neler. Bunlar iyi günler” sözleri Meclis Genel Kurulu’nda da tartışma konusu oldu.

“MİLLETİMİZİ DERİN BİR HAYAL KIRIKLIĞI UĞRATMIŞTIR”

Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın parti grup toplantısında yaptığı açıklamaların son derece talihsiz olduğunu belirterek, "Milletimizi derin bir hayal kırıklığına uğratmıştır" dedi.

Aydın şunları kaydetti:

 "İYİ Parti Genel Başkanı Sn. Meral Akşener için sarf edilen sözler ise; ne ahlaki ne vicdani ne hukuki ve ne de insanidir! Yaklaşık 3 haftadır kamuoyunu meşgul eden vahim iddialar hakkında bu kadar süre sessiz kalınması ve bu kadar uzun süren sessizliğin ardından bir de böylesine açıklamalar yapılması, tam olarak bir tükenmişliğin ve de tıkanmışlığın ifadesidir. Yaşanan gelişmeler; iktidarın yönetme zaafını, tedirginliğini, iktidar süresini uzatmak adına hassas dengeleri gözetme kaygısıyla karar almakta zorlandığını ve vatandaşı memnun etmek yerine, iktidar koalisyonlarını memnun etmeye çaba harcadığını ortaya koymaktadır. Bu son gelişmeler bir kez daha açıkça göstermiştir ki; iktidar seçim kazanma hırsını, memleketimizin ve insanımızın sorunlarını çözme hırsının önüne koymuştur! Fakat ümitsizliğe kapılmaya hiç gerek yoktur. Öyle görülüyor ki; milletimizin sorunlarının çözümü yolunda önümüze gelecek seçim sandıkları, ülkemiz adına büyük fırsatlara gebedir. Şimdiden hayırlı olsun!.."

Kaynak: Duvar

Editör: TE Bilişim