Gazete Emek-Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya yaptığı çağrının ardından TBMM’nin Dikmen Kapısı'ndan İçişleri Bakanlığı’nın önüne yürümek istedi. Ancak Özdağ'ın yürüyüşü, polis tarafından engellendi.

“8 MİLYON İNSANI BİR SENE İÇERİSİNDE VATANLARINA YOLLAYACAĞIZ”

İçişleri Bakanlığı önüne yürümesi polisler tarafından engellenen ve bulunduğu yerde basın açıklaması yapmak zorunda kalan Ümit Özdağ, şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemize yönelik örtülü bir istilanın sekiz milyonu aşan Suriyeli, Afgan ve orta doğunun değişik ülkelerinden Türkiye'ye yönlendirilen insanlar tarafından yapıldığını Türkiye'nin gündemine getirdi ve getirmeye devam edecek. Biz zafer partisi olarak Türk milletinin sığınmacılar ve kaçaklar ülkelerine dönsünler iradesini siyasette temsil ediyoruz. Gerek saray ittifakı gerek ak millet ittifakından farklı olarak gönüllü dönerler onlara ev yaparız dönerler demiyoruz. Burası dünyanın lunaparkı değil. Her ipini koparan Türkiye'ye gelemez. Biz bu 8 milyon insanı bir sene içerisinde tarihin en büyük geriye dönüş projesi ile vatanlarına yollayacağız.

TIKLAYIN- Süleyman Soylu’nun “adam yerine koymam” dediği Ümit Özdağ’dan sert açıklamalar: Yarın seni bekliyorum

“GENEL MERKEZİMİZE ZİYARETE GELEN BİR POLİS MEMURU BİLGİ VERDİ”

Süleyman Soylu'nun liderliğinde Zafer Partisi'ne karşı bir komplo kuruluyor. Bu komplo ile ilgili birkaç gün önce genel merkezimize ziyarete gelen bir polis memuru bilgi verdi. Kimlerle, telefon konuşmasının kimin yaptığını, bu komploda kimlerin görev alacağını öğrendim. Başka kaynaklardan da bunu teyit ettim. Zafer Partisi gibi görünün hesaplar üzerinden beş altı ilde karışıklık çıkartıp bizi psikolojik baskı altına almak istiyorlar. Biz tuzağa düşmeyiz. Atamanlar grubu diye bir grup var. Sağda solda Afgan Suriyeli dövüyorlar bunu Facebook'larda yayımlıyorlar. Bir ay önce bunlarla ilgili suç duyurusunda bulunduk. Bundan 2-3 gün önce biz kapattık dediler anladık ki arkasında bunun karanlık odaklar var. Kiminle bağlantılı olduğunu tahmin edebilirsiniz. Özetle dün Soylu’nun bana ve aileme yağmış olduğu hakaret bu operasyonun işaret fişeğiydi.

“TERÖRİSTLERİ İZLETMEN GEREKEN ADAMLARI BENİM PEŞİME TAKMADIN MI?”

Bugün Süleyman Soylu'ya meydan okuyarak İçişleri Bakanlığı önüne geleceğimi söyledim. Korkma, ya sen Karadeniz uşağısın, Ofluyum diyorsun. Ben Ofluların cesur olduğunu bilirim. Ama sen Of'lu değilmişsin kofluymuşsun. Sen korktun kardeşim. Ya ben tek başıma geliyorum, Ümit Özdağ'dan bu kadar mı korkuyorsun? Bana karşı yapmış olduğun girişimlerin yıllardan beri farkında değil miyim? Teröristleri izletmen gereken adamları benim peşime takmadın mı, birçok insanın peşine taktığın gibi. Yemek yediğim restoranlardan visa kartı ödemelerini toplatmadın mı.

“BU İŞ BİRİMİZ ÖLENE KADAR DEVAM EDECEK"

Senden korkan senin gibi olsun, sen kriminal bir adamsın. Bu görevin bittiği zaman sen tutuklanacaksın kardeşim. Bunun sen de farkındasın. Sen cumhuriyet tarihinin en büyük kriminalisin. Bundan sonra seninle Süleyman bu iş ikimizden birisi ölene kadar devam edecek. Ya sen özür dilersin milletin önünde ya da bu kavga sonuna kadar devam eder. Ama provokasyonları hiç deneme, her provokasyon girişimini ağzından içeri tıkarım senin.”


 

Kaynak: Dokuz8haber 

Editör: TE Bilişim