Gazete Emek- Yeni Akit Yazı İşleri Müdürü Ali Karahasanoğlu CHP Meclis Üyesi Sevgi Kılıç 'ın Fikri Sağlar in', "Türbanlı hakim karşısına gittiğimde adaleti savunacağı Konusunda kuşkum var. Bazıları militanca ideolojik takıyor ettik sözleri Hakkında tepki göstermemesini, "Sevgi bacım, 'katil'” diyene susup, 'vitrin mankenliği'ni kabul ettin! "hakkında yazısında eleştirdi.

"Şimdi sorum şu: Sevgi bacıma ve milyonlarca başörtülüye, bu kadar ağır hakaretleri yapan Fikri Sağlar'a; Sevgi bacım iki çift laf niye etmemiştir? Niye edememiştir?" diye soran Karahasanoğlu, Kılıç'ın Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın' vitrin mankeni 'sözüne eleştiriyi hatırlatarak, "Erdoğan'a cevap yetiştirmeden önce, şu Fikri Durmuş Sağlar'a bir cevap vermen başka miydi?" dedi. Karahasanoğlu ince kaydetti:

İyi Partili Ağıralioğlu : Selahattin ismini çok görüyorum Demirtaş demeyi seviyorum

"Affedersin Sevgi bacı, ne iş bu iş? Cumhurbaskanı 'Vitrin mankeni gibi' derken CHP'nin size bakış açısını resmediyor. Siz diyebilirsiniz ki, 'CHP'nin bana öyle bakıp bakıp bilemem. Ama ben bunu kabul etmem. reddederim. ' Ama Erdoğan'a cevap yetiştirmeden önce, şu Fikri Durmuş Sağlar'a cevap vermen miydi? 'Vitrin mankeni' değil, 'Vaay. Erdoğan başörtülülere hakaret etmiş' diyen, dünkü başörtü yasakçısı milletvekili arkadaşlarına göstermen neden miydi? "

Kaynak: T24

Editör: TE Bilişim