Gazeteemek- Referandum'a çok kısa bir süre kalırken, hükümete yakın bazı gazeteler ilginç manşetler atmaya devam ediyor. Son ilginç manşet ise asparagas haberciliği ile bilinen Yeni Şafak'tan geldi. "Kaos Sembolü Güneş ve Bahar" manşeti ile çıkan gazete, 'Hayır' cephesinin döviz ve pankartlarını bir araya toplayarak 'kaos'un formülünü keşfederek "Büyük bir gazetecilik başarısına" imza attı. 


Yeni Şafak,  "Gezi olaylarındaki kaos ittifakı yeniden şekilleniyor. PKK sözcü HDP ve terör örgütü FETÖ, CHP’nin reklam kampanyasını yönetmeye başladı. İki parti de afişlerindeki “Hayır” sembolü güneş ve bahar. Gezi organizatörlerinin yer aldığı ve bazı üyeleri FETÖ'den gözaltına alınan Birleşik Haziran Hareketi de “güneş” figürünü kullanıyor." spotu ile de gazetecilik başarısını taçlandırdı.


Gazete, ayrıca HDP, CHP ve Birleşik Haziran Hareketi'nin referandum'da 'hayır' diyeceğini de unutmuş olmalı ki 3 siyasi hareketin de aynı dili kullanarak 'hayır' istediğini söyledi. Gazete bu ilginç tespitlerine devam ederken sosyal medyada da espiri malzemesi haline dönüştü.

Gazeteemek
 

Editör: TE Bilişim