Gazete Emek- TFF 2. Ligde mücadele eden ve ekonomik sorunlarla mücadele eden Amedspor yarın kongreye gidiyor. 16’da başlayacak olan 4. Olağanüstü kongre öncesi önemli bir gelişme yaşandı. Pandemi nedeniyle kongresi iki defa ertelenen Amedspor’a iş adamı Çetin Alsaç’ın talip olduğu öğrenildi.

AMEDSPOR'DAN YAZILI AÇIKLAMA

Tigris Haber'in haberine göre öte yandan kongre öncesi Amedspor Kulübü yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “ Amedspor Kulübü 4. Olağanüstü Genel Kurulu yarın saat 16.00'da Şehmus Özer Tesisleri'nde gerçekleşecektir. Diyarbakır Valiliği ve Diyarbakır İl Sağlık Kurulu'nun koronavirüs tedbirleri kapsamındaki kararları nedeniyle genel kurulumuza üyeler, taraftar gruplarından ikişer temsilci ve basın mensupları dışında kimse alınamayacaktır. Katılımcıların maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarını uymaları son derece önemlidir. Nitekim kongre salonuna maskesiz alınmayacaktır. Kamuoyuna önemle duyurulur” denildi.

Bu arada TFF’nin 2. Lig ve 3. Lig’de yeni tip koronavirüs (Covid-19) nedeniyle sezonun kalan maçlarının oynanmayacağını açıklaması küme düşme hattında yer alan Amed Sportif Faaliyetler’i sevindirmişti.

Editör: TE Bilişim