Gazete Emek- Yeni sezon hazırlıklarını ekonomik sıkıntılar içerisinde geçiren Amedspor’a, futbolcularının parasını ödeyebilmesi için 4 milyon Türk Lirası gerekiyor.

2’nci lig ekiplerinden Amedspor’da ekonomik sıkıntılar giderek artıyor. Kamp yapamayan ve futbolcularının parasını ödemekte zorlanan Amedspor’da 5 futbolcu takımdan ayrıldı.

Hazırlıklarını sürdürebilmesi ve futbolcularının parasını ödeyebilmesi için 4 milyon TL’ye ihtiyacı olan Amedspor, kampanya başlatarak destek istedi.

Amed Sportif Faaliyetler Kulüp Başkanı Nurullah Edemen, tüm şehirlerde sivil toplum örgütlerinin ve belediyelerin takımlarına yardım ettiğini, ancak kendilerine herhangi bir yardımın yapılmadığını söyledi.

K24’e konuşan Edemen, “Yerel yönetimlerin destek vermediği spor kulüpleri başarılı olmaz” ifadelerini kullandı.

Edemen, kulübün adı değiştikten ve kulübe yönelik baskılar arttıktan sonra Amedspor’a yardım etmek isteyen kesimlerin de korktuğunu belirtti.

Amedspor Antrenörü Eyüp Turhan ise, Temmuz ayı bitmeden yardımların yerine getirilmesi gerektiğini belirtti.

Turhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

“17 Temmuz’a kadar yeni sezon hazırlıklarına başlamamız gerekiyor. Kampımız 2 şekilde olacak, ancak ekonomik sıkıntılardan dolayı bunu gerçekleştiremiyoruz. Futbolcularımızla stadımızda hazırlıklara başlamamız için başvuruda bulunduk. Bu yüzen kısa sürede iyi bir yardımın geleceğini umuyoruz.”

Kaynak: K24
 

Editör: TE Bilişim