Gazete Emek- Amedspor altyapısında yetişen ve kendi yaş kategorisinde son 2 yılın gol kralı olan milli sporcu Muhammed Eren, Beşiktaş'a transfer oldu.


Sergilediği üstün performans ile aralarında Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Beşiktaş ve Başakşehir Spor Kulübü gibi birçok kulübün talip olduğu Eren, oluşan şartlar neticesinde tercihini Beşiktaş'tan yana kullandı. 

'Muhammed ile gurur duyuyorum'

U14 takımı antrenörü Erhan Ölker, Muhammed Eren'in transferi ile ilgili konuştu. Ölker, konuşmasında, "Muhammed Eren son iki yıldır kendi yaş grubunda gösterdiği üstün performans ile önce milli takıma seçildi. Şimdi ise Süper Lig'in 4 büyüklerinden Beşiktaş'a transfer olarak hepimizi sevindirdi. Emeklerimizin karşılığını almak bizleri inanılmaz motive edip daha fazla işimize sarılmamıza vesile oluyor. Bu başarısından dolayı sporcum Muhammed Eren ile gurur duyuyorum. İlini ve kulübünü en iyi şekilde temsil edeceğinden hiç şüphem yok. Sabırla, çok çalışarak daha iyi yerlere gelecektir. Bununla yetinmeyip hedefleri her zaman ileri koyup büyük bir oyuncu olacağından hiç şüphem yok" dedi.

Amedspor'dan da yapılan açıklamada:

Hem A takımımıza sporcu yetiştiren hem de Süper Lig takımları başta olmak üzere birçok takıma sporcu transfer eden altyapı hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Beşiktaş'a transfer olan sporcumuza da bundan sonraki futbol hayatında başarılar diliyoruz. Muhammed'in başarısı bizlere gurur kaynağı olacaktır. 

Amed Sportif Faaliyetler Kulübü

Editör: TE Bilişim